Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Enterprise Greece: 17 ελληνικές εταιρείες στην διεθνή έκθεση Pure London

Η έκθεση, που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 18 Ιουλίου 2023 (Spring/ Summer edition), αποτελεί μια διεθνή και έγκυρη πλατφόρμα για εκατοντάδες συλλογές και επώνυμα προϊόντα, πρωτοστατώντας στη συζήτηση για τη βιώσιμη, κυκλική και υπεύθυνη μόδα και παρέχοντας εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Δεκαεπτά ελληνικές εταιρείες συμμετείχαν στην διεθνή έκθεση Pure London, με την υποστήριξη της Enterprise Greece.

Η έκθεση, που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 18 Ιουλίου 2023 (Spring/ Summer edition), αποτελεί μια διεθνή και έγκυρη πλατφόρμα για εκατοντάδες συλλογές και επώνυμα προϊόντα, πρωτοστατώντας στη συζήτηση για τη βιώσιμη, κυκλική και υπεύθυνη μόδα και παρέχοντας εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στο πλαίσιο προετοιμασίας της ελληνικής παρουσίας πραγματοποιήθηκαν ένα μήνα πριν την διοργάνωση της έκθεσης, δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια των οποίων διερευνήθηκαν δεδομένα σχετικά με την κατάσταση, δομή και ευκαιρίες της αγοράς μόδας του Ηνωμένου Βασιλείου, αναλύθηκαν πληροφορίες μέσω ενός οδηγού ειδικών σε σχέση με την μετά-Brexit εποχή, ενώ παρουσιάστηκαν λεπτομέρειες σχετικές με τη συμμετοχή ελληνικών εταιρειών στην Pure London.

Ειδικότερα, την εκδήλωση των Αθηνών χαιρέτησε η εντεταλμένη σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της Enterprise Greece, Μπέττυ Αλεξανδροπούλου, επισημαίνοντας τη δυναμική που εμφανίζει ο κλάδος της μόδας και τις προοπτικές του. Παράλληλα, παρουσίασε στοιχεία αναφορικά με τον σημαντικό στρατηγικό ρόλο της Enterprise Greece, η οποία συνδράμει με ενισχυμένο και καινοτόμο πρόγραμμα δράσεων προβολής, δικτύωσης και ενδυνάμωσης των εξαγωγικών επιχειρήσεων, στο πλαίσιο ενίσχυσης των εξαγωγών και κατ’ επέκταση του ελληνικού επιχειρείν και της ελληνικής οικονομίας.

Την ελληνική αποστολή αποτέλεσαν οι: 4TAILORS, ACCESS FASHION, ALEXANDRA TSOUKALA, ANNAKEY, CHRISTINA BRAMPTI, AETHER – COOCU RESORT, FLOWERS & LEAVES, GEORGIA CHARAL ART JEWELRY, HARIS COTTON, KATERINA VASSOU JEWELLERY, LINE ΠLANET, NUDO MONK, PURE YELLOW, SANDY TZATZOU, SIBYLLA DELPHICA, SORBET ISLAND, WE COSS.

Φέτος, για πρώτη φορά μετά την πανδημία, η Pure London προσέλκυσε μεγάλους αγοραστές και λιανοπωλητές από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων ανεξάρτητων καταστημάτων, πολυκαταστημάτων, διαδικτυακών καταστημάτων, μπουτίκ και αλυσίδων λιανοπωλητών. Ενδεικτικά αναφέρονται σημαντικοί εμπορικοί παίκτες, στελέχη των οποίων επισκέφθηκαν την έκθεση όπως: John Lewis, ASOS, Galeries Lafayette, Anthropologie, McElhinneys, Monsoon, Jules B, Cavells, Pamela Schiffer, Morley Stores, Maison et Vie, Jessimara, Bod and Ted, Gerrards Fashion and Sister, γεγονός το οποίο δείχνει την βαρύτητα της έκθεσης, ως μια έγκυρη πλατφόρμα εισόδου στην αγορά μόδας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις