Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

NASA: Ξεκινάει υπηρεσία streaming

Η νέα διαδικτυακή εμπειρία θα φιλοξενεί πληροφορίες σχετικά με τις αποστολές και την έρευνα του οργανισμού, κλιματικά δεδομένα, ενημερώσεις Artemis και πολλά άλλα.

Η NASA μπαίνει στην υπηρεσία streaming  “+“. Η κυβερνητική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι πρόκειται να ξεκινήσει μια νέα υπηρεσία streaming αργότερα φέτος που ονομάζεται NASA+. Η δωρεάν και χωρίς κόστος streaming υπηρεσία θα περιλαμβάνει ζωντανή κάλυψη, ντοκιμαντέρ και νέων πρωτότυπων σειρών που θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμες στην πλατφόρμα.

Το NASA+ θα είναι διαθέσιμο μέσω της εφαρμογής της NASA σε κινητές συσκευές, tablet iOS και Android, μαζί με streaming media players όπως Roku, Apple TV και Fire TV.

Η υπηρεσία streaming θα είναι επίσης προσβάσιμη στο διαδίκτυο μέσω της νέας ιστοσελίδας beta του οργανισμού. Η νέα διαδικτυακή εμπειρία θα φιλοξενεί πληροφορίες σχετικά με τις αποστολές και την έρευνα του οργανισμού, κλιματικά δεδομένα, ενημερώσεις Artemis και πολλά άλλα. Οι ενημερωμένοι ιστότοποι nasa.gov και science.nasa.gov θα παρέχουν μια θεματική εμπειρία, με κοινή μηχανή αναζήτησης και ολοκληρωμένη πλοήγηση.

Ο οργανισμός χρησιμοποιεί επί του παρόντος το NASA TV, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα με συλλογή περιεχομένου τόσο στον ιστότοπο της NASA όσο και στο YouTube. Με την έναρξη της δικής της υπηρεσίας ροής, η NASA δημιουργεί έναν ειδικό χώρο για τους θεατές να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό της.

Ο CIO της NASA Jeff Seaton δήλωσε σε δελτίο τύπου ότι ο εκσυγχρονισμός των κύριων ιστότοπων του οργανισμού και ο εξορθολογισμός του τρόπου με τον οποίο το κοινό ασχολείται με το περιεχόμενό του στο διαδίκτυο είναι τα πρώτα βήματα για να καταστούν οι πληροφορίες της NASA «πιο προσβάσιμες, ανιχνεύσιμες και ασφαλείς».

Είναι άγνωστο πώς θα μοιάζει η υπηρεσία ροής, αλλά δεδομένου ότι ο οργανισμός λέει ότι επικεντρώνεται στον εκσυγχρονισμό και τον εξορθολογισμό του περιεχομένου του, πιθανότατα θα δούμε μια διεπαφή παρόμοια με αυτές που έχουμε συνηθίσει με άλλες υπηρεσίες ροής.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις