Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startup Pathways: Ιδρύει την Business Pathways

Η νέα εταιρεία, η οποία θα συνυπάρχει με την Startup Pathways, θα απευθύνεται αποκλειστικά σε Corporations τα οποία επιθυμούν να εκπαιδεύσουν στελέχη τους σε θέματα New Way of Management, Πωλήσεων, Επικοινωνίας και Διαχείρισης Καινοτομίας.

Μετά την πολυετή πορεία της Startup Pathways στο χώρο της εκπαίδευσης στελεχών Startups & ScaleUps, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Σουζάνα Θεοδωρίδου προχώρησαν στην ίδρυση της Business Pathways.

Η νέα εταιρεία, η οποία θα συνυπάρχει με την Startup Pathways, θα απευθύνεται αποκλειστικά σε Corporations τα οποία επιθυμούν να εκπαιδεύσουν στελέχη τους σε θέματα New Way of Management, Πωλήσεων, Επικοινωνίας και Διαχείρισης Καινοτομίας. Η εταιρεία μεταφέρει την εμπειρία της από τα σύγχρονα δυναμικά και ευέλικτα μοντέλα διοιίκησης των ScaleUps στα Corporations δίνοντας έμφαση στα λεγόμενα Leading Skills, με πλήθος εταιρειών να έχουν ήδη ενταχθεί στα προγράμματά της μέσα στο πρώτο τρίμηνο λειτουργίας της, μέσω Team Coaching, Workshops, Trainings, Coaching ή τη νέα μεθοδολογία Reverse Learning.

Τι είναι το the new way of management: στη νέα εποχή όπου η έννοια του time management έχει αντικατασταθεί από την έννοια του impact management και το ΑΙ αυξάνει κατακόρυφα τις δυνατότητες σε πολλούς εργασιακούς τομείς, τα κλασικά εργαλεία και μεθοδολογίες management δεν αρκούν. Εισερχόμαστε σε μία εποχή όπου η διαφοροποίηση και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μίας ομάδας θα είναι αποτέλεσμα ανάπτυξης προσωπικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων και αυτές ένας ηγέτης θα πρέπει να αναπτύσει και να καθοδηγεί στην ομάδα του. Έννοιες όπως intrapreneurship, accountability, initiative, abilities, ενσυναίσθηση και οργανωσιακή κουλτούρα θα έχουν μεγαλύτερη σημασία από ποτέ.

Τι είναι τα Leading Skills και γιατί δίνεται έμφαση σε αυτά: εμπνευσμένοι από τις ScaleUps και τις απαιτήσεις της νέας εποχής, η Βusiness Pathways υποστηρίζει την αξία του Newskilling όπου ένας εργασιακός ρόλος δε μπορεί να διαθέτει μόνο τεχνικά ή μόνο soft δεξιότητες. Υπό την προσέγγιση αυτή, ένας leader δεν αρκεί να γνωρίζει μόνο ηγεσία ή management αλλά και πωλήσεις και ψυχολογία της επικοινωνίας και διαχείριση καινοτομίας, κ.α. Τα leading skills επομένως αποτελούν ένα πιο ολοκληρωμένο οπλοστάσιο για έναν manager με ένα ευρύτερο focus από ότι τα leadership skills.

Τι είναι το reverse learning: οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να επιλέξουν μεταξύ του κλασικού μοντέλου team coaching ή με ένα επιπλέον κόστος τη μεθοδολογία reverse learning. Το μοντέλο αυτό αναπτύχθηκε μέσω spinoff της Business Pathways και αποτελεί έναν πρωτοποριακό τρόπο δέσμευσης των εκπαιδευόμενων στη διαδικασία εκμάθησης. Η μεθοδολογία αυτή αποτελεί μία ξεχωριστή καινοτομία την οποία η Business Pathways εξάγει πλέον και εκτός Ελλάδας.

Τέλος η εταιρεία δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα και την μεταδοτικότητα των εκπαιδευτών με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου ως Master Coach, την Αποστολία Τεκίδου ως Sales Consultant και επιλεγμένους συνεργάτες οι οποίοι σύντομα θα εκπαιδεύονται και πιστοποιούνται από την διεθνή Ακαδημία της Business Pathways.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις