Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Netcompany-Intrasoft: Αναλαμβάνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των τελωνείων της Αυστρίας

Το προϊόν τελωνειακών λύσεων ERMIS της Netcompany-Intrasoft, διασφαλίζει τη λειτουργική κάλυψη του Ενωσιακού Τελωνειακού Κώδικα UCC και της διασυνδεσιμότητας με τα τελωνειακά συστήματα της ΕΕ, μέσω μιας δοκιμασμένης off-the-shelf προσέγγισης.

Η Netcompany-Intrasoft, μέλος του Netcompany Group A/S, ανέλαβε την ανάπτυξη, ενοποίηση και συντήρηση του Συστήματος Εκτελωνισμού της Αυστρίας (ACCS), εκ μέρους του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομικών της Αυστρίας.

Βασιζόμενη στην παγκόσμια και πολύχρονη εμπειρία της στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού των τελωνείων και χρησιμοποιώντας το εξειδικευμένο πακέτο τελωνειακών λύσεων του προϊόντος της ERMIS, η Netcompany-Intrasoft θα αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σύστημα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ενωσιακού Τελωνειακού Κώδικα (UCC) της ΕΕ.

Το προϊόν τελωνειακών λύσεων ERMIS της Netcompany-Intrasoft, διασφαλίζει τη λειτουργική κάλυψη του Ενωσιακού Τελωνειακού Κώδικα UCC και της διασυνδεσιμότητας με τα τελωνειακά συστήματα της ΕΕ, μέσω μιας δοκιμασμένης off-the-shelf προσέγγισης. Επιπλέον, η αρχιτεκτονική δομή του ERMIS επιτρέπει εξαιρετική ευελιξία στην εφαρμογή ενός συστήματος Τελωνειακής Δήλωσης και της ενοποίησής του με οποιοδήποτε τεχνολογικό
σύστημα των Ευρωπαϊκών Τελωνείων, μειώνοντας σημαντικά τα επίπεδα ρίσκου καθώς και τη χρονική διάρκεια ολοκλήρωσης του έργου.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Netcompany-Intrasoft σχολίασε: «Είμαστε πλέον στην τρίτη δεκαετία παροχής επιτυχημένων τελωνειακών έργων ψηφιακού μετασχηματισμού σε όλο τον κόσμο. Μόνο τα τελευταία 4 χρόνια έχουμε επιλεγεί από τις Τελωνειακές Αρχές 8 χωρών με στόχο να εκσυγχρονίσουμε τα συστήματά τους, μέσω των λύσεων που προσφέρονται από το προϊόν μας ERMIS™. Μετά από την πρόσφατη και πολύ σημαντική ανάθεση από την Αυστρία, δεσμευόμαστε περισσότερο από ποτέ να ενισχύσουμε την επένδυσή μας σε αυτό το κρίσιμο, για την παγκόσμια οικονομία, τομέα. Προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να διευρύνουμε τις ομάδες των εξειδικευμένων συμβούλων που διαθέτουμε στον τομέα των τελωνείων, σε όλη την Ευρώπη, ενώ παράλληλα σχεδιάζουμε να ενισχύσουμε σημαντικά το Development Center μας στη Θεσσαλονίκη, με στόχο να το καθιερώσουμε ως Center of Excellence για Tελωνειακές λύσεις».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις