Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

RoiMat 360 Growth Marketing Agency: Επέκταση στο Ηνωμένο Βασίλειο και πλάνο για συνεργασίες στις αγορές Ευρώπης και ΗΠΑ

Με μια επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά, η εταιρεία αποφάσισε να διευρύνει το φάσμα των δραστηριοτήτων της προς το εξωτερικό.

Η εταιρεία RoiMat 360 Growth Marketing μέλος του ομίλου G.P.A. ecosystem of companies, με έδρα την Αθήνα, ανακοίνωσε τη νέα στρατηγική συνεργασία με την εταιρία WeDigi Digital Consultancy Agency με έδρα το Λονδίνο.

Η συνεργασία αυτή έχει ως κύριο στόχο την επέκταση των δραστηριοτήτων της RoiMat 360 Growth Marketing στη δυναμική και απαιτητική αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, μέχρι και σήμερα η RoiMat 360 Growth Marketing, στα 2 χρόνια λειτουργίας της, έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει καμπάνιες διαφημίσεων σε 32 χώρες εκτός Ελλάδος, όπως στις απαιτητικές αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, της Γαλλίας, της Αγγλίας, της Γερμανίας και του Καναδά. Με μια επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά, η εταιρεία αποφάσισε να διευρύνει το φάσμα των δραστηριοτήτων της προς το εξωτερικό. Αφετηρία της επέκτασης αυτής είναι το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η WeDigi είναι μία κορυφαία εταιρία στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού και της στρατηγικής συμβουλευτικής, με εμπειρία σε ποικίλες αγορές. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η RoiMat 360 τοποθετείται στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου εξυπηρετώντας τις ανάγκες επιχειρηματικής ανάπτυξης εταιριών με έδρα την Αγγλία.

Ο διευθύνων σύμβουλος (ceo) & co-founder της RoiMat 360 Growth Marketing Θοδωρής Γεωργεδάκης αναφέρει: «Πολύ σύντομα καταλάβαμε ότι η ποιότητα των υπηρεσιών μας φέρνει αποτελέσματα και εκτός Ελλάδας. Έχοντας ήδη βοηθήσει έναν σημαντικό αριθμό μικρομεσαίων επιχειρήσεων να προβληθούν και να αναπτύξουν τις πωλήσεις τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αποφασίσαμε ότι είναι η στιγμή να αναπτύξουμε ένα δίκτυο συνεργατών σε αγορές στρατηγικής σημασίας για εμάς. Η αφετηρία είναι το Ηνωμένο Βασίλειο με ήδη ενεργή παρουσία τους τελευταίους έξι μήνες και την εξυπηρέτηση Αγγλικών εταιριών. Αυτή τη στιγμή εξετάζονται συνεργασίες σε σημαντικές αγορές της Ευρώπης και των ΗΠΑ για τη δημιουργία ενός πολυεθνικού δικτύου συνεργατών με βασικό γνώρισμα την επιχειρηματική ανάπτυξη των πελατών μας. Η συνεργασία με τη WeDigi, μας τιμά, και κάνει τη RoiMat “localized” στο απαιτητικό περιβάλλον της αγοράς του Λονδίνου και όχι μόνο.»

Από την πλευρά της η WeDigi αναφέρει: «Η επιλογή της RoiMat 360 Growth Marketing και η απόφαση της μεταξύ μας στρατηγικής συμμαχίας είναι αποτέλεσμα των θετικών αποτελεσμάτων που ήδη έχουμε για λογαριασμό πελατών μας από την έως και σήμερα συνεργασία μας. Σε ένα ταχύτατα δυναμικό περιβάλλον όπως αυτό του Digital Marketing αντιλαμβανόμαστε ότι ο συνεργάτης μας είναι σημαντικό να προσανατολίζεται σε “growth mindset” στρατηγικές λύσεις. Στο dna της RoiMat διακρίναμε αυτό τον τρόπο σκέψης και υλοποίησης και νιώσαμε τη σιγουριά να προχωρήσουμε σε συμμαχία αντιπροσωπεύοντάς την στην απαιτητική αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου».

Με τον συνδυασμό των δυνάμεων τους, οι δύο εταιρείες αναμένεται να προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ, ενισχύοντας τις δυνατότητες των επιχειρήσεων για αειφόρο ανάπτυξη και επιτυχή παρουσία στη διεθνή αγορά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις