Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ReOrbit: “Σήκωσε” 7,4 εκατομμύρια δολάρια

Η ReOrbit είναι κερδοφόρα από την ίδρυσή της και συνεργάζεται με τους καλύτερους στον τομέα της ασφάλειας, του satcom και της παρατήρησης της Γης.

Η ReOrbit, κορυφαίος πάροχος δορυφόρων με δυνατότητα λογισμικού με έδρα το Ελσίνκι, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση ενός Seed γύρου χρηματοδότησης ύψους 7,4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2019 και παρέχει αυτόνομους και διασυνδεδεμένους δορυφόρους βελτιστοποιημένους για αποτελεσματική και αξιόπιστη παροχή δεδομένων που σχετίζονται με το διάστημα. Επιτρέπει τη ροή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο στο διάστημα και παρέχει στους χειριστές Earth Observation και SatCom λογισμικό πτήσης, δορυφορικές πλατφόρμες και πλήρη συστήματα.
Με εξαιρετικά ευέλικτη αρχιτεκτονική που δίνει προτεραιότητα στο λογισμικό, η ReOrbit μπορεί να προσαρμόσει τους δορυφόρους της σε διαφορετικές αποστολές και να υποστηρίξει οποιοδήποτε ωφέλιμο φορτίο με ισχυρές δυνατότητες πτήσης, διατηρώντας παράλληλα το κόστος και το χρόνο μέχρι την τροχιά χαμηλά.
Η ReOrbit είναι κερδοφόρα από την ίδρυσή της  και συνεργάζεται με τους καλύτερους στον τομέα της ασφάλειας, του satcom και της παρατήρησης της Γης. Οι επιχειρήσεις της Φινλανδίας, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υποστηρίζουν την τεχνολογία της.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις