Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

MYTILINEOS – Energy & Metals: «Άνοιγμα» θέσεων εργασίας σε 8 ειδικότητες

Η εταιρεία συνιστά πρότυπο εργοδότη και απασχολεί περισσότερους από 5.442 άμεσους και έμμεσους εργαζόμενους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΣεΗ MYTILINEOS – Energy & Metals είναι μία διεθνής βιομηχανική και ενεργειακή εταιρεία που δραστηριοποιείται μέσω δύο επιχειρηματικών Κλάδων: Ενέργειας και Μεταλλουργίας.

Η Εταιρεία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενεργειακής μετάβασης ως ολοκληρωμένο utility, ενώ παράλληλα συνιστά τον δίαυλο της ανταγωνιστικής «πράσινης» μεταλλουργίας τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εταιρεία συνιστά πρότυπο εργοδότη και απασχολεί περισσότερους από 5.442 άμεσους και έμμεσους εργαζόμενους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εργασιακή φιλοδοξία

Η εταιρεία αναζητά συνεργάτες με αξίες, ήθος και φιλοδοξίες. Ανθρώπους δυναμικούς, που αγαπούν την εργασία, ενώ βασικό κίνητρό τους είναι να διακριθούν και να συνεισφέρουν ενεργά τόσο στους ίδιους, όσο και στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας.

Εάν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο ανθρώπινο δυναμικό της MYTILINEOS, παρακαλούμε να αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα. Μπορείτε να το αποστείλετε για συγκεκριμένη θέση εργασίας ή για να καταχωρηθεί στην ενεργή βάση βιογραφικών της Εταιρείας.

Θέσεις εργασίας

Assistant Accountant
Planning and Controls Manager
QA/QC Supervisor
Site Surveyor
Electrical Compliance Engineer
Head of Development
Μηχανικός Προγραμματισμού & Κόστους
Εξωτερικός Πωλητής B2B

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις