Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

LG S40Q SOUNDBAR: Η ιδανική προσθήκη για μέγιστη απόλαυση οικιακής ψυχαγωγίας

Το LG S40Q soundbar, όταν συνδυάζεται με μια τηλεόραση LG, δημιουργεί μια αξεπέραστη συμφωνία εικόνας και ήχου. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί μια καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία.

Αυτό το φθινόπωρο, η LG σας προσκαλεί να απογειώσετε τις στιγμές χαλάρωσης με το LG S40Q soundbar που είναι σχεδιασμένο όχι μόνο για να βελτιώνει τον ήχο, αλλά και για να συμπληρώνει τον χώρο και τον τρόπο ζωής σας.

Το LG S40Q soundbar, όταν συνδυάζεται με μια τηλεόραση LG, δημιουργεί μια αξεπέραστη συμφωνία εικόνας και ήχου. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί μια καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για μια αγαπημένη ταινία, για μια συναρπαστική τηλεοπτική σειρά ή για τον απαλό ήχο μιας χαλαρωτικής playlist, το LG S40Q κάνει κάθε στιγμή πολύτιμη.

Μετατρέψτε την τηλεόρασή σας σε home theater με ήχο 2.1 καναλιών, ισχύ 300 W και το ισχυρό, ασύρματο subwoofer του LG S40Q soundbar. Αυτός ο συνδυασμός μετατρέπει μια συνηθισμένη βραδιά στην τηλεόραση σε μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία, απογειώνοντας την οικιακή ψυχαγωγία σε νέα ηχητικά ύψη.

Απολαύστε τους διαλόγους και τη μουσική σας με ισορροπημένο, δυναμικό και λεπτομερή ήχο που νιώθετε ότι σας περιβάλλει. Με την λειτουργία TV Sound Mode Share 1 , το soundbar  χρησιμοποιεί τον ΑΙ επεξεργαστή ήχου της LG τηλεόρασής 2 για να 3 δημιουργήσει έναν ήχο που είναι πιο καθαρός και προσαρμοσμένος στο περιεχόμενό σας. Από τις εξελίξεις των τελευταίων ειδήσεων μέχρι τις έντονες gaming sessions, αυτή η μπάρα ήχου εξασφαλίζει ότι βρίσκεστε στο επίκεντρο της δράσης.

Το ενιαίο τηλεχειριστήριο τόσο για την τηλεόραση LG όσο και για το LG S40Q soundbar εξασφαλίζει μια άνετη εμπειρία χρήσης, επιτρέποντάς σας να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε περισσότερο

Η LG διατηρεί τη δέσμευσή της για βιωσιμότητα με το soundbar S40Q. Τα LG soundbars έχουν εξακριβωθεί από την UL ως προϊόντα ECV (Environmental Claims Validation), επειδή το άνω και το κάτω μέρος του σώματος είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο πλαστικό και σύμφωνα με το Παγκόσμιο Πρότυπο Ανακύκλωσης είναι ντυμένα με ύφασμα που προέρχεται από πλαστικά μπουκάλια, αποδεικνύοντας τη φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση της LG. Ακόμα και η συσκευασία του επιβαρύνει ελάχιστα το περιβάλλον αφού είναι πιστοποιημένο από την SGS ως
οικολογικό προϊόν, επειδή η εσωτερική συσκευασία έχει αλλάξει από αφρώδες υλικό EPS (φελιζόλ) και πλαστικές σακούλες σε ανακυκλωμένο χαρτοπολτό διαμορφωμένο σε καλούπια, μειώνοντας τις εκπομπές CO2 κατά τη μεταφορά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις