Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Gizelis Robotics – E80 Group: Μια συμφωνία μεγατόνων για ολοκληρωμένες «έξυπνες λύσεις» στα Intra-Logistics

Η Gizelis Robotics SA έχει το βλέμμα της σταθερά στραμμένο στο έξυπνο εργοστάσιο με βασικό πυλώνα τα Intra-Logistics στην εποχή του Industry 4.0.

Σε μια νέα εξαιρετικά σημαντική συνεργασία με τον Ιταλικό Group τεχνολογίας E80 προχώρησε η Gizelis Robotics SA, έχοντας το βλέμμα στραμμένο στο έξυπνο εργοστάσιο και με βασικό πυλώνα τα Intra-Logistics, στην εποχή του Industry 4.0. Όπως σημειώνει ο Ευάγγελος Γκιζελής, founder & CEO «στην Gizelis Robotics, αναπτύσσουμε στρατηγικές συνεργασίες με τους leaders του χώρου της ρομποτικής και αναβαθμίζουμε διαρκώς τις ολοκληρωμένες λύσεις Smart Manufacturing που προσφέρουμε στην αγορά. Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, συνεργαζόμαστε με τον όμιλο-κολοσσό E80 GROUP, που κατέχει ηγετική θέση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων αυτοματισμού Intra-Logistics».

Η νέα συνεργασία αφορά λύσεις σε:

  • Παλετοποίησης (Palletizing Robots)
  • Smart-Store (High Density AS/RS Warehouse)
  • Advertisement: 0:03
  • LGV Αυτοκινούμενα οχήματα τεχνολογίας Laser (Laser Guided Vehicle systems)
  • Strecth-Wrappers

Ολοκληρωμένες λύσεις ρομποτικής και αυτοματισμού συνδυαστικά με LGVs

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι με πρωτοβουλία της Gizelis Robotics, περισσότερα από 50 ανώτατα στελέχη, από 28 κορυφαίες βιομηχανίες και επιχειρήσεις της χώρας μας, συμμετείχαν στην 1η επιχειρηματική αποστολή στην Ιταλία, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 21-23 Ιουνίου, με σκοπό να δουν στην πράξη τις τελευταίες τεχνολογίες εφαρμογών και μηχανημάτων αυτοματισμού Intra-Logistics που αναπτύσσει ο όμιλος Ε80. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αποστολής, εκπρόσωποι πολύ σημαντικών Ελληνικών επιχειρήσεων από Αθήνα και Θεσσαλονίκη ταξίδεψαν σε Μπολόνια, Πάρμα και Ρέτζιο Εμίλια, της Βόρειας Ιταλίας, όπου είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τρεις υπερσύγχρονες μονάδες “Mega Smart Factories”, προκειμένου να δουν από κοντά σε λειτουργία και να μελετήσουν τις εντυπωσιακές νέες εφαρμογές αυτοματισμού της Ε80 σε χώρους Logistics, που αποτελούν υποδείγματα καινοτομίας, ποιότητας και παραγωγικότητας σε διεθνές επίπεδο.

Ο Όμιλος Ε80 ιδρύθηκε το 1992 και είναι πρωτοπόρος του Industry 4.0. Ενσάρκωσε εξαρχής το μοντέλο του Έξυπνου Εργοστασίου και ειδικεύεται σε μια ποικιλία συστημάτων ρομποτικής αυτοματοποίησης, παλετοποίησης, σε αυτόνομα οχήματα LGVs, ρομποτικά stretch wrappers, συστήματα ελέγχου παλετών και αυτοματοποιημένες αποθήκες υψηλής πυκνότητας (high-density warehouses). Μέχρι σήμερα ο Όμιλος E80 έχει ολοκληρώσει έργα σε πάνω από 300 εργοστάσια παγκοσμίως και έχει εγκαταστήσει περισσότερα από 2.000 ρομποτικά συστήματα, 5.000 LGVs και 35 high-density warehouses.

Η Gizelis Robotics είναι σήμερα ο μεγαλύτερος integrator συστημάτων ρομποτικής και εφαρμογών αυτοματισμού υψηλής τεχνολογίας στη χώρα μας, που απευθύνεται στην παγκόσμια βιομηχανία και αγορά. Αποτελεί τη νεότερη εταιρεία του βιομηχανικού ομίλου εταιρειών της ΓΚΙΖΕΛΗΣ Α.Ε., που είναι από τους παλαιότερους, εδραιωμένους κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας λαμαρίνας, με εξαγωγές −σε 55 χώρες διεθνώς− που ξεπερνούν πλέον το 80% της παραγωγής της.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις