Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Eurobank – BestPrice.gr: Συνεργασία που φέρνει νέα δεδομένα στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Μέσω της συνεργασίας που στηρίζεται στην κοινή επιδίωξη της Eurobank και της BestPrice.gr για ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές καθώς και παροχή καινοτόμων και αξιόπιστων λύσεων, οι οποίες προάγουν το ηλεκτρονικό εμπόριο στη χώρα, παρέχονται μια σειρά από νέες δυνατότητες και υπηρεσίες.

Μια ακόμη στρατηγική συνεργασία της Eurobank που χαρακτηρίζεται από καινοτομία, ασφάλεια και προνόμια για έμπορους και καταναλωτές καταγράφει ήδη έντονο ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, μέσω της συνεργασίας που στηρίζεται στην κοινή επιδίωξη της Eurobank και της BestPrice.gr για ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές καθώς και παροχή καινοτόμων και αξιόπιστων λύσεων, οι οποίες προάγουν το ηλεκτρονικό εμπόριο στη χώρα, παρέχονται μια σειρά από νέες δυνατότητες και υπηρεσίες, όπως:

– Δωρεάν ασφάλιση αγορών στους χρήστες του BestPrice.gr σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρία Eurolife, με τη διαμεσολάβηση της Eurobank.

– Δυνατότητα υπολογισμού ενδεικτικού αριθμό δόσεων και ποσό ανά δόση για την αγορά του προϊόντος που ενδιαφέρει τον κάθε καταναλωτή καθώς πλοηγείται σε περισσότερα από 3.700 ηλεκτρονικά καταστήματα, σε ειδικά διαμορφωμένη σελίδα της Eurobank ώστε να ενημερώνονται για τις αντίστοιχες χρηματοδοτικές επιλογές.

– Ιδιαίτερα προνομιακή τιμολόγηση για την υπηρεσία e-Commerce Gateway από την Worldline Greece και την Eurobank.

– Επιπλέον, πελάτες της Eurobank που διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν τα προϊόντα και το e-shop τους στο BestPrice.gr απολαμβάνοντας επιπλέον προνόμια και παροχές από την εταιρεία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις