Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

To πρώτο Metaverse Περίπτερο στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η Innovation Group παρουσίασε το πρώτο της Metaverse Περίπτερο, μια εξέλιξη του project “e-expo” σε συνεργασία με την Metaverse πλατφόρμα Spatial.io

Το μέλλον των διαδραστικών εκθέσεων είναι εδώ! Η Innovation Group παρουσίασε το πρώτο της Metaverse Περίπτερο, μια εξέλιξη του project “e-expo” σε συνεργασία με την Metaverse πλατφόρμα Spatial.io (στην οποία εντάσεται η Innovation Group ως Creator), προσφέροντας μια ξεχωριστή, άμεση και διαδραστική εμπειρία στους επισκέπτες.

Οι επισκέπτες της έκθεσης μπόρεσαν να βυθιστούν σε μια ψηφιακή διάσταση, όπου η διαφήμιση, το Digital Marketing και οι υπηρεσίες Web 3.0Metaverse συνδυάζονται αρμονικά. Για τους χρήστες που δεν βρίσκονταν εκεί φυσικά, η πλατφόρμα προσφέρει ενεργή συμμετοχή και πρόσβαση από τον χώρο τους.

Περισσότερο από ένα απλό περίπτερο, είναι μια πύλη προς το μέλλον της τεχνολογίας και της επικοινωνίας. Η πρόσβαση μέσο Oculus (Meta Quest 2) ή άλλων γυαλλιών εικονικής πραγματικότητας κάνει την εμπειρία μονάδική ενώ το περίπτερο είναι προσβάσιμο από όλες τις συσκευές (android, ios) και μέσω web.

Στο περίπτερο της Innovation Group οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για εφαρμογές Metaverse για όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες ενώ παρουσιάστηκε ένας Τουριστικός Οδηγός εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας που στηρίζεται σε ARCloud και στο ARCore της Google που θα αλλάξει τα δεδομένα στο Destination Branding και στις Online Κρατήσεις.

Μπορεί το Metaverse της Meta να χάνει έδαφος αλλά οι λύσεις γύρω από το το Web 3.0 είναι εδώ και ορίζουν το “νέο” Multimedia περιεχόμενο που πρέπει να αναπτύξουν οι επιχειρήσεις.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις