Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Δεν θα πιστεύετε πόσο κοστίζει αυτό το χρυσό iPhone 15 Pro

Η Caviar, εταιρεία παροχής πολυτελών συσκευών με έδρα το Ντουμπάι, αποκάλυψε τη δική της εκδοχή για τα νέα iPhone 15 Pro σε Ultra Gold χρώμα

Λίγες μόνο μέρες μετά την επίσημη παρουσίαση του iPhone 15, η Caviar παρουσίασε τη δική της πολυτελή εκδοχή του μοντέλου. Η εταιρεία παροχής πολυτελών συσκευών με έδρα το Ντουμπάι αποκάλυψε τα νέα iPhone 15 Pro σε Ultra Gold χρώμα, με την τιμή τους να φτάνει μέχρι και τα 10.390 δολάρια.

Ειδικότερα, το iPhone 15 Pro Ultra Gold ξεκινά από 8.890 δολάρια και φτάνει στα 9.890 δολάρια, ενώ το iPhone 15 Pro Max Ultra Gold έχει βασική τιμή 9.670 δολάρια και φτάνει τα 10.390 δολάρια. Τα μοντέλα Ultra Gold διαθέτουν πλαίσιο από χρυσό 18 καρατιών με σατινέ φινίρισμα, ενώ το λογότυπο της Apple στο πίσω μέρος είναι κατασκευασμένο από χρυσό 24 καρατιών.

Σύμφωνα με τη Caviar, το Ultra Gold είναι ένα κινητό για τους «εκλεκτούς», συμπεριλαμβανομένων διασημοτήτων, αθλητών, πολιτικών κ.α.

Την ίδια ώρα, η εταιρεία παρουσίασε και μια Ultra Black έκδοση για τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max. Το iPhone 15 Pro Ultra Black έχει βασική τιμή τα 8,060 δολάρια, ενώ  φτάνει μέχρι και τα 9,060 δολάρια. Συγχρόνως, το iPhone 15 Pro Max Ultra Black ξεκινά από τα 8,840 δολάρια, με το πιο ακριβό μοντέλο να κοστίζει 9,560 δολάρια. Το μοντέλο Ultra Black διαθέτει επίσης λογότυπο Apple 24k, αλλά το σασί του είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο αεροπορίας με PVD.

Εκτός από τα μοντέλα Ultra Gold και Ultra Black, η Caviar ανακοίνωσε τις εκδόσεις Titan Black, Starry Night και Dark Red των iPhone 15 Pro και Pro Max. Το ο πλαίσιο της Dark Red έκδοσης έχει κοσμικά μοτίβα εμπνευσμένα από τον Άρη, με κάθε μονάδα να έχει μοναδικό σχεδιασμό από μαρμάρινο άνθρακα.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι κάθε εκδοχή αυτών των iPhone 15 Pro θα κυκλοφορήσει μόνο σε 99 κομμάτια.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις