Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η DIS διακρίνεται στα ΔΕΗ ΒΙΤΕ Awards 2023

Τα επιτεύγματα της της DIS στον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας και η παροχή υπηρεσιών σε εταιρίες ανταμείφθηκαν με την κατάκτηση ενός χρυσού, δύο ασημένιων και πέντε χάλκινων βραβείων.

Η DIS, κορυφαίος πάροχος λογισμικού για καινοτόμες επιχειρηματικές λύσεις στην Ελλάδα, διακρίθηκε για ακόμη μια χρονιά στα ΔΕΗ ΒΙΤΕ Awards 2023, τα οποία διεξήχθησαν εχθές, 20 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, φιλοξενώντας περισσότερα από 600 στελέχη του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) που πρωτοπορούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Τα εξαιρετικά επιτεύγματα της DIS στον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας και η παροχή υπηρεσιών σε εταιρίες όπως η Europcar, Εlbisco, MEGAPLAST, DUYNIE Group, Media Strom κ.α. ανταμείφθηκαν με την κατάκτηση ενός χρυσού, δύο ασημένιων και πέντε χάλκινων βραβείων.

Οι διακρίσεις αυτές έρχονται σε συνέχεια της πρόσφατης βράβευσης της DIS ως Cloud Provider of the Year για τρίτη διαδοχική χρονιά και αποτελούν απόδειξη της δέσμευσης της DIS στην αριστεία και της αφοσίωσής της στην παροχή λύσεων αιχμής που ενδυναμώνουν τις επιχειρήσεις και προωθούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Τα βραβεία που έλαβε η DIS στα ΔΕΗ ΒΙΤΕ Awards 2023 έχουν ως εξής:

  • Gold – Στην κατηγορία CRM Συστήματα, Ψηφιακό Μάρκετιγκ και Πωλήσεις για την KINSEN (Europcar) με τη λύση Microsoft Dynamics 365 Sales (CRM) & Customer Service.
  • Silver – Στην κατηγορία Εξειδικευμένες εφαρμογές σε επιχειρηματικούς κλάδους με τη λύση SFA Mobile app “b-anywhere”.
  • Silver – Στην κατηγορία CRM Συστήματα, Ψηφιακό Μάρκετινγκ και Πωλήσεις για τη MEGAPLAST με τη λύση Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management και Sales (CRM).
  • Bronze – Στην κατηγορία Μεταποίηση / Βιομηχανία / Logistics για την ELBISCO με τις λύσεις Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management και SFA mobile app "b-anywhere".
  • Bronze – Στην κατηγορία ERP Συστήματα για την DUYNIE Group με τις λύσεις Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management.
  • Bronze – Στην κατηγορία Πακέτα Λογισμικού ERP/CRM/HR/Παραγωγή/ Logistics με τη λύση Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management.
  • Bronze – Στην κατηγορία Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρησιακών Διαδικασιών για τις Elbisco, Media Strom, Leader, eTraveli, Scytalys (EFA Group), RWO και Duynie Group με τη λύση Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management.

Ο κ. Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της DIS, εξέφρασε τη μεγάλη αξία των εν λόγω διακρίσεων, δηλώνοντας: «Είναι τεράστια τιμή για εμάς να λαμβάνουμε αυτά τα βραβεία, τα οποία αναγνωρίζουν τις άοκνες προσπάθειες της ομάδας μας να παρέχει κορυφαίες λύσεις στους πελάτες μας. Η ολοκλήρωση περισσότερων από 100 Microsoft Dynamics 365 έργων αποτελούν απόδειξη της δέσμευσής μας στην καινοτομία, την ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών μας. Παραμένουμε αφοσιωμένοι στην προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού και στην προσπάθεια των επιχειρήσεων να ευδοκιμήσουν σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο τεχνολογικό τοπίο».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις