Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Softweb μίλησε για την ψηφιοποίηση στην Κρήτη

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Softweb, Δημήτρης Χατζηγεωργίου, πραγματοποίησε μια ουσιαστική παρουσίαση στο Ηράκλειο Κρήτης, με θέμα: "Ψηφιακός μετασχηματισμός: Μια υπόθεση που αφορά όλους μας"

Για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό μίλησε η Softweb σε ειδική εκδήλωση στην Κρήτη. Ειδικότερα, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, ο κ. Δημήτρης Χατζηγεωργίου, Εμπορικός Διευθυντής της Softweb, πραγματοποίησε μια ουσιαστική παρουσίαση στο Ηράκλειο Κρήτης, με θέμα: “Ψηφιακός μετασχηματισμός: Μια υπόθεση που αφορά όλους μας“.

Η εκδήλωση αυτή έγινε στο πλαίσιο 11ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Έρευνα στις Μεταφορές – ICTR 2023, η οποία συγκεντρώνει εμπειρογνώμονες και ηγέτες διαφόρων κλάδων για να συζητήσουν τον καθοριστικό ρόλο του ψηφιακού μετασχηματισμού στο σημερινό δυναμικό τοπίο.

Το event τίμησε με θερμό χαιρετισμό και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Softweb, κ. Χαράλαμπος Δημητρακόπουλος, ο οποίος επισήμανε εξίσου την ανάγκη για ψηφιακό μετασχηματισμό στην περιοχή της Κρήτης, θέτοντας τις βάσεις για μια συζήτηση που προκάλεσε σκέψεις.

Βασικά θέματα που συζητήθηκαν:

  • Ψηφιακός μετασχηματισμός και αναγκαιότητα: Ο κ. Χατζηγεωργίου υπογράμμισε την επείγουσα ανάγκη των οργανισμών στους τομείς των μεταφορών και του τουρισμού να αγκαλιάσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Σε έναν ταχέως εξελισσόμενο κόσμο, η ψηφιακή προσαρμογή είναι απαραίτητη για τη βιώσιμη ανάπτυξη.
  • Η καινοτόμος προσέγγιση της Softweb: Παρουσιάστηκε το Softweb Business Suite, η καινοτόμος λύση της Softweb, που αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες για να διευκολύνει την απρόσκοπτη ψηφιακή αλληλεπίδραση κάθε επιχείρησης με το οικοσύστημα της.
  • Οικονομικές ευκαιρίες: Η παρουσίαση ανέδειξε τις σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες σε οργανισμούς τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα. Παρουσιάστηκαν τα δυνητικά οφέλη από την αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων και επιδοτούμενων προγραμμάτων.
    Η Softweb δεσμεύεται να προωθήσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό και να ενδυναμώσει τους οργανισμούς ώστε να ευδοκιμήσουν σε έναν ολοένα και πιο ψηφιακό κόσμο. Αυτή η εκδήλωση αντικατοπτρίζει την αφοσίωσή στην ανταλλαγή γνώσεων και διορατικότητας που μπορούν να προκαλέσουν θετικές αλλαγές σε όλους τους κλάδους.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις