Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Amazon: Όλα όσα ανακοίνωσε στο φθινοπωρινό της event ” Devices & Services 2023″

Η εταιρεία άρχισε να μετατρέπει την Alexa σε ένα πολύ πιο ευέλικτο και με μεγαλύτερη ευχέρεια στις συζητήσεις chatbot, αλλά παρουσίασε νέα μοντέλα του Echo Show, κάμερες ασφαλείας, Echo Frames, δρομολογητή 10 gigabit και πολλά άλλα.

Η φθινοπωρινή εκδήλωση της Amazon ήταν γεμάτη ενημερώσεις για πολλές νέες αναβαθμίσεις προϊόντων, δεδομένης και της έκρηξης της τεχνητής νοημοσύνης. Η εταιρεία άρχισε να μετατρέπει την Alexa σε ένα πολύ πιο ευέλικτο και με μεγαλύτερη ευχέρεια στις συζητήσεις chatbot, αλλά παρουσίασε νέα μοντέλα του Echo Show, κάμερες ασφαλείας, Echo Frames, δρομολογητή 10 gigabit και πολλά άλλα.

Alexa με Generative AI

Η νέα λειτουργία συνομιλίας AI της Alexa κάνει τον βοηθό πιο συνομιλητικό και εκφραστικό και δεν θα χρειάζεται να επαναλαμβάνετε συνεχώς το “Alexa” κάθε φορά που μιλάτε. Εάν εγγραφείτε στο οπτικό αναγνωριστικό της εταιρείας, μπορείτε να ξεκινήσετε μια συνομιλία απλώς κοιτάζοντας την οθόνη σε μια συσκευή Echo με κάμερα. Η Alexa μπορεί τώρα να προσαρμόσει τον τόνο και το «συναίσθημα» της με βάση το πλαίσιο. Η εταιρεία λέει ότι λειτουργεί επίσης γύρω από τις παύσεις και τους δισταγμούς σας για μια πιο ελεύθερη συνομιλία.

Echo Show 8

Η Amazon ανακοίνωσε το νέο Echo Show 8, με αναβαθμίσεις στην οθόνη, την κάμερα και τα μικρόφωνά της. Η ανίχνευση εγγύτητας είναι ένα χαρακτηριστικό επιλογής στο νέο μοντέλο, καθώς μπορεί να προσαρμόσει τη διεπαφή χρήστη του ανάλογα με το πόσο κοντά βρίσκεστε σε αυτό. Για παράδειγμα, μια επίδειξη που έδειχνε την εφαρμογή καιρού χρησιμοποιούσε μεγαλύτερη γραμματοσειρά καθώς το άτομο στεκόταν πιο μακριά, αλλά συρρίκνωσε τη γραμματοσειρά και πρόσθεσε λεπτότερες λεπτομέρειες καθώς πλησίαζε.

Η συσκευή περιλαμβάνει δυνατότητες χωρικού ήχου για μια ευρύτερη και πιο καθηλωτική εμπειρία ήχου, ενώ διαθέτει και μία πιο κεντραρισμένη κάμερα, η οποία θα κάνει τις βιντεοκλήσεις να φαίνονται πιο φυσικές και αναβαθμισμένο ήχο που ελαχιστοποιεί τον θόρυβο του περιβάλλοντος. Διαθέτει επίσης ταχύτερο επεξεργαστή και ενσωματωμένο έξυπνο οικιακό κόμβο

Echo Frames

Η Amazon ενημέρωσε τα έξυπνα γυαλιά Echo Frames για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια. Η φορητή συσκευή έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας: έως και έξι ώρες συνεχούς αναπαραγωγής πολυμέσων. Ίσως ακόμη πιο σημαντικό, τα νέα μοντέλα είναι 15% πιο αδύνατα από την προηγούμενη γενιά, κάνοντάς τα να μοιάζουν περισσότερο με κανονικά γυαλιά και λιγότερο με ένα ογκώδες προϊόν τεχνολογίας..

Τα νέα Echo Frames έχουν επίσης μια «επανασχεδιασμένη εμπειρία ήχου», συμπεριλαμβανομένου πιο ισορροπημένου ήχου, καλύτερης καθαρότητας ήχου και λιγότερης παραμόρφωσης. Βελτιώνεται επίσης η επεξεργασία ομιλίας επί του σκάφους, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πιο αξιόπιστες απαντήσεις σε διαφορετικά περιβάλλοντα. Θα κυκλοφορήσουν σε επτά νέα στυλ, συμπεριλαμβανομένων παραλλαγών γυαλιών και γυαλιών ηλίου.

Echo Hubs

Πρόκειται για μία νέα συσκευή για τη διαχείριση διαφόρων έξυπνων οικιακών συσκευών. Αν και περιλαμβάνει την Alexa και μπορεί να συμπεριφέρεται όπως τα τυπικά ηχεία Echo, υποστηρίζει τα βασικά πρωτόκολλα έξυπνου σπιτιού. Οι αισθητήρες υπερύθρων του Echo Hub μπορούν επίσης να αντιληφθούν την παρουσία κάποιου ατόμου κοντά στη συσκευή. Η συσκευή δίνει τη δυνατότητα να οπλιστεί το σύστημα ασφαλείας και συναγερμού του σπιτιού εμφανίζοντας πολλαπλά παράθυρα από τις κάμερες σε πραγματικό χρόνο.

Eero Max 7

Είναι μία συσκευή που συνδυάζει τις δυνατότητες ενός router, ενός extender και ενός repeater όλα μαζί σε μία συσκευή, η οποία προσφέρει σύνδεση 10-gigabit Ethernet. Oι χρήστες μπορούν να συνδέσουν περισσότερα Eero Max 7 μεταξύ τους για τη δημιουργία ενός mesh δικτύου και να καλύψουν μεγαλύτερη έκταση.

Ring και Blink

Η Ring Stick Up Cam Pro είναι μια κάμερα εσωτερικού εξωτερικού χώρου με έξυπνες λειτουργίες παρακολούθησης, με 3D ανίχνευσης κίνησης και παρέχει ειδοποιήσεις κίνησης. Χρησιμοποιεί τεχνολογία ραντάρ για την παρακολούθηση της πορείας των ανθρώπων στο οπτικό της πεδίο.

Η Blink έρχεται με νέα αξεσουάρ και επέκταση μπαταρίας που μπορεί να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της στα τέσσερα χρόνια.

Fire TV

Η Amazon παρουσίασε μία νέα Bluetooth-enabled soundbar στη σειρά Fire TV. H Fire TV Soundbar είναι συμβατή με όλα τα προϊόντα streaming και τις τηλεοράσεις της σειράς Fire TV. Αναβάθμισε επίσης το 4K Fire TV Stick με μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ, υποστήριξη 4K και Wi-Fi 6 και διέθεσε μία νέα «Fire TV Ambient Experience». Οι συσκευές Fire TV θα αποκτήσουν σύντομα μια νέα εμπειρία αναζήτησης που θα χρησιμοποιεί τα μεγάλα γλωσσικά μοντέλα της Amazon για να κάνει την αναζήτηση πιο φυσική.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις