Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

IMPACT – GENESIS Pharma: Ενισχύουν την συνεργασία τους

Η συνεργασία εμπλουτίζει τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τιμολόγησης με τη λύση B2G E-Invoicing για την έκδοση παραστατικών προς τις Αναθέτουσες Αρχές του Δημοσίου.

H IMPACT, μέλος του Ομίλου SOFTONE και ο μεγαλύτερος πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην Ελλάδα, ανανεώνει τη συνεργασία της με τη φαρμακευτική εταιρεία GENESIS Pharma, εμπλουτίζοντας τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τιμολόγησης που προσφέρει με τη λύση B2G E-Invoicing για την έκδοση παραστατικών προς τις Αναθέτουσες Αρχές του Δημοσίου.

Η πρωτοποριακή υπηρεσία B2G E-Invoicing με την υπογραφή της IMPACT, αποτελεί την καλύτερη λύση Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης συναλλαγών που αφορούν το Δημόσιο. Εξασφαλίζει την ασφάλεια και την ταχύτητα των συναλλαγών, ενώ εγγυάται την πλήρη συμμόρφωση με την υποχρεωτικότητα έκδοσης ηλεκτρονικών τιμολογίων.

Η υπηρεσία παρέχει πολλαπλά οφέλη: απαιτεί μηδενική αρχική επένδυση από την επιχείρηση, μειώνει το κόστος της διαδικασίας τιμολόγησης, ενημερώνει αυτόματα τα βιβλία και την ΑΑΔΕ σε χρόνο real time, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα καθώς η έκδοση, αποστολή και αποθήκευση των τιμολογίων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά. Ακόμη, η υπηρεσία προσφέρει επενδυτικές φοροαπαλλαγές και φορολογικές διευκολύνσεις και είναι συμβατή με κάθε υπάρχον λογισμικό ή σύστημα ERP.

Ο Γιάννης Λαζανάκης, Logistics & MIS Director της GENESIS Pharma δήλωσε σχετικά: «Επεκτείνουμε τη μακροχρόνια και παραγωγική συνεργασία μας με την IMPACT αναγνωρίζοντας την υψηλή τεχνογνωσία της και την καινοτομία των υπηρεσιών που προσφέρει σε εφαρμογές πληροφορικής και ειδικά στον τομέα της ηλεκτρονικής τιμολόγησης».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις