Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

TeamViewer και Ivanti: Ενιαία πλατφόρμα για τη διαχείριση και ασφάλεια όλων των endpoints

Η συνεργασία επιτρέπει στους χρήστες TeamViewer Remote και TeamViewer Tensor να διαχειρίζονται τον διαφορετικό εξοπλισμό συσκευών τους μέσω μιας ενιαίας πλατφόρμας.

Η TeamViewer, η κορυφαία παγκόσμια εταιρεία παροχής λύσεων απομακρυσμένης συνδεσιμότητας και ψηφιοποίησης στο χώρο εργασίας, ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία με την Ivanti, την εταιρεία τεχνολογίας που αναβαθμίζει και διασφαλίζει το Everywhere Work. Αυτή η συνεργασία θα αξιοποιήσει τις κορυφαίες δυνατότητες
διαχείρισης κινητών συσκευών της Ivanti (Ivanti Neurons for MDM) για να ενισχύσει την απομακρυσμένη παρακολούθηση και διαχείριση (remote monitoring and management – RMM) της TeamViewer, παρέχοντας στις επιχειρήσεις μια ολιστική επισκόπηση των desktop τους καθώς και των κινητών IT στοιχείων τους με καθορισμένες λειτουργίες ασφάλειας, συμμόρφωσης και διαχείρισης σε κλίμακα.

Η συνεργασία επιτρέπει στους χρήστες TeamViewer Remote και TeamViewer Tensor να διαχειρίζονται τον διαφορετικό εξοπλισμό συσκευών τους μέσω μιας ενιαίας πλατφόρμας. Θα δώσει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες IT:

– 360° Device Management – Ολιστική ένταξη, διαχείριση και παρακολούθηση κινητών συσκευών με iOS ή Android σε μεγάλη κλίμακα με την απομακρυσμένη ανάπτυξη εταιρικών προφίλ με καθορισμένα δικαιώματα πρόσβασης και προκαθορισμένες εφαρμογές. Απλοποίηση ολόκληρης της καταγραφής, διαμόρφωση των συσκευών,
εντοπισμός και επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με IT πριν οδηγήσουν σε διακοπή λειτουργίας.

– Increased security – Απομακρυσμένη ανάπτυξη πολιτικών και διορθώσεων σε έναν παγκόσμιο στόλο συσκευών, επιβάλλοντας μέτρα ασφαλείας όπως PIN, βιομετρική πιστοποίηση ταυτότητας ή πιστοποίηση δύο παραγόντων. Αξιόπιστα αντίγραφα ασφαλείας ή διαγραφή δεδομένων, κλείδωμα συσκευών από απόσταση, παραμονή στον έλεγχο, ανεξάρτητα από την τοποθεσία της συσκευής.

– Enhanced compliance – Περιορισμός των νομικών παγίδων με την παρακολούθηση και καταγραφή της θέσης και της χρήσης της συσκευής για πλήρη έλεγχο.

«Αυτή η συνεργασία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για την απλοποίηση του πολύπλοκου έργου της διαχείρισης και της ασφάλειας απομακρυσμένων συσκευών. Οι δυνατότητες διαχείρισης φορητών συσκευών της Ivanti, όταν ενσωματωθούν στο υπάρχον RMM, θα δώσουν τη δυνατότητα στις ομάδες IT να ελέγχουν και να παρακολουθούν αποτελεσματικά τις φορητές συσκευές τους, οδηγώντας τελικά σε αυξημένη παραγωγικότητα και μειωμένες επιχειρησιακές προκλήσεις», δήλωσε ο Frank Ziarno, Vice President Product Management της TeamViewer.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την TeamViewer για να δώσουμε τη δυνατότητα στις ομάδες IT να διαχειρίζονται ακόμα περισσότερες συσκευές και λειτουργικά συστήματα», δήλωσε η Michelle Hodges, Senior Vice President, Global Channels & Alliances της Ivanti. «Συνδυάζοντας τις αποδεδειγμένες δυνατότητες απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης της TeamViewer με τη βραβευμένη διαχείριση φορητών συσκευών της Ivanti, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε μια απαράμιλλη εμπειρία για τις επιχειρήσεις που αναζητούν ολοκληρωμένη εποπτεία του ΙΤ».

Το Ivanti Neurons for MDM θα συμπληρώσει το υπάρχον Remote Monitoring and Management (RMM) της TeamViewer, η οποία αποτελεί ήδη κορυφαία επιλογή για τη διαχείριση πλήθους συσκευών, ανεξάρτητα από λειτουργικά συστήματα και κατασκευαστές. Με την προσθήκη όλων των συσκευών iOS και Android, το TeamViewer RMM καλύπτει πλέον όλα τα είδη εξοπλισμού, όπως κλασικές συσκευές IT, κινητά τηλέφωνα και tablets, καθώς και wearables και edge συσκευές, παρέχοντας μια πραγματικά ολιστική εικόνα για ολόκληρο το τοπίο IT. Η πρόσθετη λύση MDM είναι διαθέσιμη για όλους τους πελάτες της TeamViewer σε τρεις διαφορετικές βαθμίδες: Essential, Advanced και Enterprise.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις