Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Toyota: Ρεκόρ πωλήσεων με αύξηση 9% τον Αύγουστο

Η παγκόσμια παραγωγή αυξήθηκε κατά 4% στο ρεκόρ των 924.509 οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των θυγατρικών Daihatsu Motor και Hino Motors.

Οι παγκόσμιες πωλήσεις της Toyota αυξήθηκαν κατά 9% τον Αύγουστο σε σχέση με το προηγούμενο έτος σε ρεκόρ 923.180 οχημάτων, χάρη στη βελτίωση των συνθηκών προσφοράς και την αύξηση της ζήτησης.

Η παγκόσμια παραγωγή αυξήθηκε κατά 4% στο ρεκόρ των 924.509 οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των θυγατρικών Daihatsu Motor και Hino Motors, δήλωσε η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία.

Οι πωλήσεις αυτοκινήτων Toyota και Lexus αυξήθηκαν περισσότερο από 3% στην Ευρώπη, κυρίως στην Ιταλία, την Ισπανία και την Αγγλία. Ωστόσο, οι πωλήσεις μειώθηκαν κατά 4% στην Ασία, συμπεριλαμβανομένης της πτώσης 6% στην Κίνα, όπου η εταιρεία και άλλες παλαιές αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η Volkswagen AG αγωνίζονται να ανταγωνιστούν τις κινεζικές μονάδες παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων όπως η BYD.

Οι πωλήσεις της Toyota στην Ιαπωνία αυξήθηκαν κατά 45% σε σχέση με το προηγούμενο έτος τον Αύγουστο και κατά 63% στη Νότια Κορέα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις