Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Boston Scientific Hellas: Eπεκτείνει τη συνεργασία με την IMPACT

H εταιρεία επιλέγει την υπηρεσία EINOVICING για τις B2B και τις B2C συναλλαγές της, αλλά και για τις διαβιβάσεις B2G, καθώς προετοιμάζεται αποτελεσματικά για την υποχρεωτική νομική θεσμοθέτηση της αποκλειστικής χρήσης της ηλεκτρονικής τιμολόγησης στο Δημόσιο.

Η Boston Scientific, κορυφαία εταιρεία στο χώρο των ιατρικών ειδών, με όραμα τη βελτίωση των συνθηκών ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο μέσα από καινοτόμες και πρωτοποριακές για τον κλάδο ιατρικές λύσεις, συνεχίζει και επεκτείνει την επιτυχημένη της συνεργασία με την IMPACT, μέλος του Ομίλου εταιρειών SOFTONE. H εταιρεία επιλέγει την υπηρεσία EINOVICING για τις B2B και τις B2C συναλλαγές της, αλλά και για τις διαβιβάσεις B2G, καθώς προετοιμάζεται αποτελεσματικά για την υποχρεωτική νομική θεσμοθέτηση της αποκλειστικής χρήσης της ηλεκτρονικής τιμολόγησης στο Δημόσιο.

Με τις ετήσιες B2G συναλλαγές της να ανέρχονται σε 12.000, τις B2B σε 17.000 και τις B2C σε 1.000, η Boston Scientific επιταχύνει ουσιαστικά τον ψηφιακό της μετασχηματισμό. Ανάμεσα στα οφέλη που θα απολαμβάνει η εταιρεία από τη χρήση του IMPACT EINVOICING είναι η real-time παρακολούθηση της κατάστασης των παραστατικών και της τελικής εκκαθάρισης των πληρωμών, εξασφαλίζοντας παράλληλα πληθώρα άλλων οφελών όπως επενδυτικές φοροαπαλλαγές και φορολογικές διευκολύνσεις.

Με την υπογραφή του κορυφαίου πιστοποιημένου παρόχου υπηρεσιών ηλεκτρονικής τιμολόγησης και EDI, το IMPACT EINVOICING αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο των επιχειρήσεων, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία έκδοσης, αποστολής και αρχειοθέτησης παραστατικών στο Cloud και ενημερώνοντας την ΑΑΔΕ σε πραγματικό χρόνο. Το
EINVOICING μειώνει το κόστος τιμολόγησης, απαιτεί μηδενική αρχική επένδυση από την πλευρά της επιχείρησης ενώ παράλληλα εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα για την είσπραξη των τιμολογίων. Παράλληλα, προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων μέσω του Cloud και βρίσκεται πάντοτε σε πλήρη συμφωνία με την ισχύουσα νομοθεσία. Το EINOVICING, όπως όλα τα συστήματα της IMPACT, συνδέεται με το υπάρχον σύστημα και λογισμικό της εκάστοτε επιχείρησης.

Η οικονομική Διεύθυνση της Boston Scientific δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά ανανεώνουμε την επιτυχημένη συνεργασία μας με την IMPACT για τη χρήση της υπηρεσίας EINVOICING. Πρόκειται για ένα σημαντικό εργαλείο από μια ομάδα με ισχυρή τεχνογνωσία, που αποτελεί σημαντικό εφόδιο σε μια στιγμή που η πολιτεία καλεί τις επιχειρήσεις να συμπλεύσουν με την υποχρεωτικότητα για την ηλεκτρονική τιμολόγηση στο Δημόσιο. Πρόκειται για μια σημαντική ευκαιρία για τον περαιτέρω ψηφιακό μας μετασχηματισμό, αλλά και για μια νέα πρόκληση, στην οποία είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούμε θετικά με την υποστήριξη της IMPACT».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις