Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Η ιστορία της νούμερο 1 υπηρεσίας υγείας στην Ελλάδα και όχι μόνο σήμερα στις 11:30 στο ONE CHANNEL

Το success story του Doctoranytime, leasing, social media, αλλά και συμβουλές για Startups στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού «ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ»

Τα τελευταία χρόνια έχουμε βρεθεί στην ευχάριστη θέση να γίνουμε μάρτυρες πολλών success stories στην ελληνική Startup σκηνή. Έχουμε δει πλατφόρμες και εφαρμογές να αλλάζουν ριζικά τη ζωή μας, αλλά και τον κόσμο γύρω μας. Την ιστορία μιας τέτοιας πλατφόρμας θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε σήμερα στις 11:30 στο νέο επεισόδιο του «ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ» που προβάλλεται στην συχνότητα του ONE CHANNEL, με παρουσιαστή τον Γιάννη Διονάτο.

Και για να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα, σίγουρά όλοι γνωρίζουμε και κάποια στιγμή έχουμε χρησιμοποιήσει το Doctoranytime. Στο νέο επεισόδιο η Founder και CEO της εταιρείας, Ελευθερία Ζούρου, θα μας αποκαλύψει τα πάντα για το πως κατάφερε να δημιουργήσει την πλατφόρμα που άλλαξε τα δεδομένα στο ΕΣΥ, φέρνοντας την υγεία στα χέρια του ασθενή.

Ωστόσο οι ιστορίες επιτυχίας που θα δούμε στο επεισόδιο του Σαββάτου δεν σταματάνε εκεί. Ο Αλέξανδρος Θεοφανίδης θα μας συστήσει την METALEASE, την εταιρεία που έφερε το leasing στην υπηρεσία του καθημερινού χρήστη και των επιχειρήσεων, ενώ κατάφερε να επιτύχει και μια παγκόσμια καινοτομία.

Επίσης, ο Μάνος Περακάκης, Co-Founder της Mentionlytics, θα μας μιλήσει για το πως οι επιχειρήσεις μπορούν να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο της online παρουσίας τους, χάρη στην έξυπνη πλατφόρμα που έχει δημιουργήσει η εταιρεία του.

Τέλος, ο Δημήτρης Γρίσπος, Executive Partner στην INTERLOG SA, θα μας πει το ποιες είναι βασικές συμβουλές που χρειάζεται μια Startup για να φτάσει στην κορυφή.

Φυσικά όσοι το επιθυμούν μπορούν να δουν το επεισόδιο σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30 στο ONE CHANNEL.

 

«ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE Channel
Και κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 11:30
Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις