Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Smart Agro Lab: Συνεχίζονται οι αιτήσεις υποβολής συμμετοχής στη θερμοκοιτίδα για startups αγροδιατροφής

Η προθεσμία υποβολής ολοκληρώνεται στις 15 Οκτωβρίου 2023, ενώ η συνολική διάρκεια του προγράμματος θα είναι έξι μήνες, έως και τον Απρίλιο του 2024.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή στο Smart Agro Lab, το πρόγραμμα του Smart Agro Hub που δίνει την ευκαιρία σε startups του αγροδιατροφικού τομέα, να λάβουν εκπαίδευση και πρόσβαση σε χρηματοδότηση, ώστε να εξελιχθούν και να ωριμάσουν επιχειρηματικά.

Η προθεσμία υποβολής ολοκληρώνεται στις 15 Οκτωβρίου 2023, ενώ η συνολική διάρκεια του προγράμματος θα είναι έξι μήνες, έως και τον Απρίλιο του 2024.

Όσες νεοφυείς επιχειρήσεις επιλεγούν για την επόμενη φάση, θα λάβουν εξειδικευμένη καθοδήγηση για την ανάπτυξη της ιδέας τους, θα έχουν δικτύωση με επιχειρηματίες, εμπειρογνώμονες, φορείς, όπως και συνεργασία με το Smart Agro Hub και τις εταιρείες που μετέχουν σε αυτό, ώστε να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα.

Το Smart Agro Hub επιθυμεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη μετάβαση της ελληνικής γεωργίας στη ψηφιακή εποχή και στη δημιουργία νέων επιχειρηματικών ευκαιριών στο χώρο της αγροδιατροφής και της αγροκαλλιέργειας. Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρέχει, αφορούν στην περιβαλλοντική αποτίμηση της αγροδιατροφικής αλυσίδας και τη βελτιστοποίηση αυτής, με βάση εθνικά και διεθνή πρότυπα και απαιτήσεις.

Αναλυτικές πληροφορίες για το Smart Agro Lab μπορείτε να βρείτε εδώ. Για να δηλώσετε συμμετοχή, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις