Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι νέες ομάδες του Κύκλου Επιχειρηματικής Επιτάχυνσης “Compass Cycle”

Οι ομάδες θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά workshops, θα λάβουν εντατική καθοδήγηση από τους coaches, θα διασυνδεθούν με έμπειρους μέντορες της αγοράς, ενώ παράλληλα θα υποστηριχθούν με τη μορφή εξειδικευμένων υπηρεσιών για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής τους ιδέας.

Με μια εκδήλωση αφιερωμένη στις νέες ομάδες του “Compass Cycle” ξεκίνησε ο φετινός Κύκλος Επιχειρηματικής Επιτάχυνσης, την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας ACEin του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών!

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε το έργο του Κέντρου ACEin, καθώς και όλο το πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης και το πλάνο υποστήριξης που θα ακολουθήσει για τους επόμενους 8 μήνες. Αναλυτικότερα, οι ομάδες θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά workshops, θα λάβουν εντατική καθοδήγηση από τους coaches, θα διασυνδεθούν με έμπειρους μέντορες της αγοράς, ενώ παράλληλα θα υποστηριχθούν με τη μορφή εξειδικευμένων υπηρεσιών για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής τους ιδέας.

Οι 16 ομάδες που παρουσίασαν την ιδέα τους και εντάχθηκαν στον “Compass Cycle” είναι οι Avisense.ai, BINTER, BulkGreen, eConnect, Electribe, iSpace, KORI, Nom-Nom, Old Buddies, Optimalifts, Rhoe, Seansor, Stellarpaq, UniStudents, Uplodio και WeLink.

Στο Kick-Off Event συμμετείχαν και μέντορες από το δίκτυο του ACEin, οι οποίοι μοιράστηκαν το background τους και γνωρίστηκαν με τις ομάδες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις