Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΕΥ: Στους κορυφαίους επιστήμονες του κόσμου ο Χρήστος Ταραντίλης

Ο Εταίρος και Επικεφαλής Τομέα Κεντρικής Διοίκησης και Δημοσίου της EY Ελλάδος βρέθηκε στη λίστα "2023 World’s Top 2% Scientists" του πανεπιστημίου Stanford

Σύμφωνα με την κατάταξη 2023 World’s Top 2% Scientists, του πανεπιστημίου Stanford των ΗΠΑ, ο κ. Χρήστος Ταραντίλης, Εταίρος και Επικεφαλής Τομέα Κεντρικής Διοίκησης και Δημοσίου της EY Ελλάδος, βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως στον τομέα της επιχειρησιακής έρευνας και της τεχνητής νοημοσύνης.

Η κατάταξη, που δημοσιεύεται από ομάδα καθηγητών του πανεπιστημίου, αφορά τους κορυφαίους επιστήμονες σε όλον τον κόσμο, βάσει του αντίκτυπου που σημείωσε το ερευνητικό τους έργο διεθνώς, μέχρι το 2023. Κριτήριο αξιολόγησης και κατάταξης των επιλεγέντων επιστημόνων, είναι οι αναφορές που έλαβε το ερευνητικό έργο τους στους εκάστοτε τομείς δραστηριοποίησής τους, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων Scopus, καλύπτοντας ένα σύνολο 22 επιστημονικών πεδίων και 174 υποπεδίων.

Με αφορμή τη συμπερίληψη του κ. Ταραντίλη στην κατάταξη του Stanford, ο κ. Γιώργος Παπαδημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της EY Ελλάδος, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που έχουμε στην ομάδα μας τον Χρήστο Ταραντίλη, έναν επιστήμονα με σημαντικό έργο, η ποιότητα και ο αντίκτυπος του οποίου επιβεβαιώνεται από διεθνείς διακρίσεις όπως αυτή. Στην EY, επενδύουμε διαρκώς στην εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών μας, με ιδιαίτερη έμφαση σε ανθρώπους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην αξιοποίηση της δύναμης της τεχνολογίας και της καινοτομίας – όπως, σε αυτή την περίπτωση, της τεχνητής νοημοσύνης – που είναι απαραίτητες παράμετροι για τον μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων, αλλά και του Δημοσίου τομέα».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις