Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Mindspace: Ταξίδι στη Silicon Valley για τους επιχειρηματίες του αύριο

Αυτό το ταξίδι έχει ως στόχο να ενδυναμώσει τους νέους επιχειρηματίες, παρέχοντάς τους την ευκαιρία να δικτυωθούν, να εμπνευστούν και να αποκτήσουν πρόσβαση σε τεχνολογικούς κολοσσούς όπως η Meta και η OpenAI.

 

Η Mindspace, δίνοντας έμφαση στην προώθηση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, ανακοινώνει ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στην καρδιά της τεχνολογίας, τη Silicon Valley, τον Ιανουάριο του 2024. Αυτό το ταξίδι έχει ως στόχο να ενδυναμώσει τους νέους επιχειρηματίες, παρέχοντάς τους την ευκαιρία να δικτυωθούν και να εμπνευστούν.

Κυριότερα Σημεία του Εκπαιδευτικού Ταξιδιού:

Αποκλειστική Πρόσβαση: Πρόσβαση σε τεχνολογικούς κολοσσούς όπως η Meta και η OpenAI.

Δικτύωση: Δικτύωση με Έλληνες και διεθνείς επιχειρηματίες και επενδυτές των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ακαδημαϊκή Εξερεύνηση: Επισκέψεις σε διάσημα πανεπιστήμια, με έμφαση στην έρευνα.

Πολιτιστική Ανταλλαγή: Κατανόηση του δυναμικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος της Σίλικον Βάλεϊ

Οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να επισκεφτούν κορυφαίες τεχνολογικές εταιρείες όπως η Google και η OpenAI, να συναντήσουν επιχειρηματίες και επενδυτές, και να εξερευνήσουν το επιχειρηματικό οικοσύστημα της περιοχής. Το πακέτο περιλαμβάνει εισιτήρια πτήσεων, διαμονή σε άνετα καταλύματα, συνοδούς, καθώς και πρόσβαση σε συναντήσεις με εταιρείες, πανεπιστήμια και επιχειρηματικούς φορείς.

“Είναι μια μοναδική εμπειρία για όλους όσους θέλουν να καλλιεργήσουν περαιτέρω το επιχειρηματικό τους πνεύμα. Είναι μια ευκαιρία να εμπνευστείτε σε μια πόλη που συνεχίζει να πρωτοπορεί στην επιχειρηματικότητα.” δήλωσε συμμετέχων προηγούμενου ταξιδιού.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις