Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Παπαστράτος: Πρωτοβουλία «FutuReady»για τη νέα γενιά

H Παπαστράτος, έχοντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο και επενδύοντας στο Re-Skilling και το Up-Skilling, στοχεύει με το «FutuReady» να παρακινήσει τη νέα γενιά προς αυτή την κατεύθυνση και να καλλιεργήσει την κουλτούρα της συνεχούς μάθησης.

Η εταιρεία Παπαστράτος ανακοίνωσε τη διοργάνωση του «FutuReady», μιας πρωτοβουλίας που απευθύνεται στη νέα γενιά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στα Village Cinemas του The Mall Athens.

Με το σύνθημα «Μαζί, ετοιμαζόμαστε για το αύριο. Μαζί, κατακτούμε το μέλλον», η Παπαστράτος προσκαλεί νέες και νέους, 18 έως 30 ετών, που σπουδάζουν ή έχουν πρόσφατα αποφοιτήσει και διανύουν τα πρώτα τους βήματα στην αγορά εργασίας να αλληλεπιδράσουν με καταξιωμένα στελέχη και να ενημερωθούν για δεξιότητες και επαγγέλματα που αναμένεται να κυριαρχήσουν στο μέλλον, ώστε να εμπνευστούν για το δικό τους ξεχωριστό ταξίδι συνεχούς μάθησης και ανάπτυξης. H Παπαστράτος, έχοντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο και επενδύοντας στο Re-Skilling και το Up-Skilling, στοχεύει με το «FutuReady» να παρακινήσει τη νέα γενιά προς αυτή την κατεύθυνση και να καλλιεργήσει την κουλτούρα της συνεχούς μάθησης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης “FutuReady”, οι συμμετέχουσες και συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά έμπειρα στελέχη της Παπαστράτος αλλά και καλεσμένοι τους – καταξιωμένα στελέχη της αγοράς να αναπτύσσουν τις εξής θεματικές ενότητες:

-Οδηγός επιβίωσης στο νέο θαυμαστό κόσμο των Δεδομένων και της Τεχνητής Νοημοσύνης

-Bιωσιμότητα 2.0: Ενδυναμώνοντας το ανθρώπινο δυναμικό για ένα μέλλον #prostokalytero

-Αναζητώντας νέα Όρια και Ορισμούς: Παράδοξα Ηγεσίας και Power Skills σε ένα κόσμο πολλαπλής Νοημοσύνης

-Συνέντευξη είναι, θα περάσει(ς)!

Η Μαρία Πατακιούτη, γενική διευθύντρια ανθρώπων και κουλτούρας της Παπαστράτος και ΝΑ Ευρώπης της PMI δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εγκαινιάζουμε την πρωτοβουλία ‘‘FutuReady” μια ακόμη ενέργεια που εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης μας με αποδέκτη την κοινωνία και συγκεκριμένα, για την ανάδειξη της δυναμικής νέας γενιάς που εισέρχεται στην αγορά εργασίας. Στην Παπαστράτος μιλάμε με πράξεις. Πράξεις για την εξέλιξη των ανθρώπων μας μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον συμπερίληψης και πιστοποιημένης ισότητας ευκαιριών. Πράξεις για τη δυναμική ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και της απασχόλησης, μέσω νέων επενδύσεων και συνεχούς δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας. Πράξεις για την κοινωνία και τις μεγάλες προκλήσεις που αυτή αντιμετωπίζει. Πράξεις #prostokalytero, που μας επιτρέπουν να κοιτάμε με θάρρος και αισιοδοξία το μέλλον στα μάτια και να λέμε: «Αγαπητό αύριο, είμαστε έτοιμοι».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις