Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Finclude: Η ελληνική fintech συνεργάζεται με την tbi bank για την «Open Banking» εποχή

Με τη συνεργασία εγκαινιάζεται μια νέα εποχή στις τραπεζικές υπηρεσίες που έχει στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη

Η tbi bank εισέρχεται στον χώρο της ανοικτής τραπεζικής (open banking) ενώνοντας τις δυνάμεις της με την Finclude, μια κορυφαία Startup με ελληνικό DNA που δραστηριοποιείται στον τομέα της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας (fintech).

Με τη συνεργασία εγκαινιάζεται μια νέα εποχή στις τραπεζικές υπηρεσίες που έχει στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη, ενώ ταυτόχρονα εξαλείφονται τα γραφειοκρατικά εμπόδια και βελτιώνεται ο χρόνος ανταπόκρισης στα αιτήματά του. Πιο συγκεκριμένα, η tbi bank προσφέρει εξατομικευμένες χρηματοοικονομικές λύσεις, οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες και το προφίλ του καταναλωτή. Αυτή η πελατοκεντρική προσέγγιση διασφαλίζει ότι οι πελάτες μπορούν να διαχειρίζονται εύκολα και χωρίς άγχος τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

H Σοφία Γαλάτουλα, Head of Projects & Products, tbi bank Greece

H Σοφία Γαλάτουλα, Head of Projects & Products, tbi bank Greece δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την Finclude αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών μας μέσω των Open Banking υπηρεσιών που παρέχουμε, ενώ, παράλληλα, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να συνεργαζόμαστε με άλλες fintech εταιρείες που ξεχωρίζουν στον τομέα τους. Με αυτή τη συνεργασία, ενσωματώνουμε τις πιο πρόσφατες ψηφιακές καινοτομίες στις τραπεζικές μας υπηρεσίες και αποδεικνύουμε, για ακόμα μία φορά, ότι η tbi είναι μια challenger bank, η οποία αξιοποιεί τις ευκαιρίες της τεχνολογίας για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της».

Η Ιωάννα Στανεγλούδη, Co-Founder & Chief Risk Officer, Finclude δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς όταν οι συνεργάτες μας αναγνωρίζουν την αξία του Open Banking και είναι πρόθυμοι να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους με την ενσωμάτωση χρηματοοικονομικής τεχνολογίας και data science».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις