Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Iron Mountain: Επενδύει στην Ψηφιοποίηση του Δημόσιου Τομέα με την Τεχνολογία Intelligent Data Processing

Η ψηφιακή υπηρεσία Intelligent Data Processing (IDP), μέσω της χρήσης τεχνολογιών όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), η Μηχανική Μάθηση (Machine Learning) και η επεξεργασία φυσικής γλώσσας, αυξάνει την αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια της επεξεργασίας δεδομένων για κάθε ανάγκη ψηφιοποίησης αρχείων.

Τη λύση Intelligent Data Processing (IDP) παρουσίασε η Iron Mountain, κορυφαία εταιρεία στον τομέα της διαχείρισης και ψηφιοποίησης πληροφοριών, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο φετινό 27ο Economist Government Roundtable. Η ψηφιακή υπηρεσία Intelligent Data Processing (IDP), μέσω της χρήσης τεχνολογιών όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), η Μηχανική Μάθηση (Machine Learning) και η επεξεργασία φυσικής γλώσσας, αυξάνει την αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια της επεξεργασίας δεδομένων για κάθε ανάγκη ψηφιοποίησης αρχείων.

Οι λύσεις και οι υπηρεσίες ΑΙ που προσφέρει η Iron Mountain για τον εκσυγχρονισμό και την ψηφιοποίηση του Δημόσιου Τομέα, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων και ταυτόχρονα η ομάδα της Iron Mountain είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να παράξει γόνιμες συζητήσεις με υπουργούς, εκπροσώπους του δημοσίου τομέα καθώς και σημαντικά πρόσωπα του επιχειρηματικού οικοσυστήματος.

Η Iron Mountain επιδιώκει να εισάγει τον Δημόσιο Τομέα σε μια νέα ψηφιακή εποχή μέσω της λύσης Intelligent Data Processing (IDP), ψηφιοποιώντας κάθε έντυπο αρχείο σε ηλεκτρονική μορφή, ακόμα και όταν πρόκειται για χειρόγραφο έγγραφο. Με αυτόν τον τρόπο, η Iron Mountain συνεχίζει να πρωτοπορεί στη χρήση της τεχνολογίας για τον εκσυγχρονισμό του Δημόσιου τομέα και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητάς του.

Η εκδήλωση του Economist με θέμα “The great transition: Geopolitics-Environment-Technology».  πραγματοποιήθηκε 24-26 Οκτωβρίου στο Grand Resort Lagonissi, με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων αξιωματούχων και επιφανών ομιλητών και βασικούς άξονες συζήτησης την παγκόσμια ασφάλεια και οικονομία, την κλιματική κρίση, τις νέες τεχνολογίες, την πράσινη μετάβαση,  και τις προκλήσεις της νέας γενιάς.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις