Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Tο νέο ηλεκτρικό όχημα της Daihatsu είναι βγαλμένο από videogame!

Το καινοτόμο ηλεκτρικό όχημα το me:MO είναι modular και μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως εσωτερικά και εξωτερικά, ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

Κατά τη διάρκεια του Japan Mobility Show 2023, η Daihatsu παρουσίασε το νέο καινοτόμο ηλεκτρικό όχημα το me:MO. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που μοιάζει να είναι βγαλμένο από βιντεοπαιχνίδι, καθώς είναι modular και μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως εσωτερικά και εξωτερικά, ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη. Μάλιστα, η Daihatsu προσφέρει και συμβατότητα με εξαρτήματα κατασκευασμένα με 3D printer, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες να σχεδιάσουν και να εγκαταστήσουν τα δικά τους κομμάτια.

 

 

Η Daihatsu επαναπροσδιορίζει τη σχέση μεταξύ οχημάτων και ανθρώπων. Tο me:MO υλοποιεί αυτή τη φιλοσοφία προσφέροντας στους ιδιοκτήτες ένα ταξίδι που διαρκεί. Οι οδηγοί μπορούν να αλλάξουν άμεσα το σχεδιασμό του οχήματος ανάλογα με τις ανάγκες τους. Tο εσωτερικό του me:MO είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμο και επιτρέπει τόσο επιλογές για μονή θέση όσο και επεκτεινόμενη διάταξη καθισμάτων για οικογενειακή χρήση.


Τέλος, η εταιρεία προσφέρει μία modular δομή τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του οχήματος έτσι ώστε οι αλλαγές να μην είναι μόνο αισθητικές αλλά και λειτουργικές. Με αυτή την προσέγγιση ελπίζει να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του οχήματος, καθώς αυτό μπορεί να διαμορφωθεί στις διάφορες φάσεις της ζωής του ιδιοκτήτη του.  

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις