Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

CapsuleT: Με 13 startups στην Philoxenia 2023

Ο επιταχυντής συμμετέχει για μία ακόμη φορά στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Θεσσαλονίκης με δικό του περίπτερο (Pavilion 15 - Stand C17), έχοντας μαζί του τις 7 ομάδες του 6ου κύκλου Προγράμματος Επιτάχυνσης, καθώς και 6 ακόμα startups από προηγούμενους κύκλους, δίνοντάς σε όλες την ευκαιρία να επικοινωνήσουν τα προϊόντα/υπηρεσίες τους και να διασυνδεθούν με εκπροσώπους του τουρισμού.

Ο CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator, μια πρωτοβουλία του Ξ.Ε.Ε., ανακοινώνει τη συμμετοχή του στην Philoxenia 2023, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ 10 και 12 Νοεμβρίου 2023 μαζί με 13 startups του.

Ο επιταχυντής συμμετέχει για μία ακόμη φορά στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Θεσσαλονίκης με δικό του περίπτερο (Pavilion 15 – Stand C17), έχοντας μαζί του τις 7 ομάδες του 6ου κύκλου Προγράμματος Επιτάχυνσης, καθώς και 6 ακόμα startups από προηγούμενους κύκλους, δίνοντάς σε όλες την ευκαιρία να επικοινωνήσουν τα προϊόντα/υπηρεσίες τους και να διασυνδεθούν με εκπροσώπους του τουρισμού.

Ελάτε να γνωρίσετε τις ομάδες 4Power EcoAsklepieia Health ClusterBooze me appGreece no limitsMystery PotPrimeHostTravelrDeliverbackOrbito TravelCellarhoppingVivestiakleesto και Unlimited Adrenaline.

Ο CapsuleT  μέσα από το περίπτερο του στοχεύει να φέρει σε επαφή τους επισκέπτες της “Philoxenia 2023” με το όραμα, τη φιλοσοφία και τις δράσεις του, αλλά και με τις σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις τουρισμού που έχουν δημιουργήσει οι startups του.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις