Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Huawei: Βραβείο “Best Enterprise Wi-Fi Network 2023” στην WBA

Η Huawei κέρδισε το βραβείο " Best Enterprise Wi-Fi Network 2023" στα Βραβεία Wireless Broadband Alliance (WBA) 2023 για την λύση δικτύου AirEngine Wi-Fi 7.

Η Wireless Broadband Alliance (WBA) ανακοίνωσε σήμερα τους νικητές των 11ων WBA Industry Awards, με τις σημαντικότερες καινοτομίες και επιτεύγματα από όλο το οικοσύστημα του Wi-Fi. Οι νικητές των βραβείων ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Wireless του WBA,  στο Porte de Versailles στο Παρίσι μεταξύ 23 και 26 Οκτωβρίου 2023. Οι υποβολές των βραβείων κρίθηκαν από μια ανεξάρτητη ομάδα κορυφαίων αναλυτών και ειδικών του κλάδου.

Η Huawei κέρδισε το βραβείο ” Best Enterprise Wi-Fi Network 2023″ στα Βραβεία Wireless Broadband Alliance (WBA) 2023 για την λύση δικτύου AirEngine Wi-Fi 7. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένας προμηθευτής Wi-Fi 7 κερδίζει το βραβείο, αντανακλώντας το πόσο σημαντικά έχουν αναγνωριστεί τα δίκτυα Huawei AirEngine Wi-Fi 7 από τους παγκόσμιους χρήστες επιχειρήσεων.

Το βραβείο ” Best Enterprise Wi-Fi Network 2023” από την WBA είναι ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία στην βιομηχανία Wi-Fi. Μια ανεξάρτητη επιτροπή κορυφαίων ειδικών της βιομηχανίας, αναλυτών και δημοσιογράφων πραγματοποίησε μια αυστηρή αξιολόγηση που καλύπτει την καινοτομία της λύσης, την εμπειρία των πελατών και τις οικολογικές δυνατότητες, όπου τελικά επιλέγουν μόνο μία λύση για το βραβείο. Η διάκριση σηματοδοτεί την ευρεία αναγνώριση των καινοτόμων ιδεών, των εφαρμογών πεδίου και της ηγεσίας των προϊόντων AirEngine Wi-Fi της Huawei.

Ο Tiago Rodrigues, CEO της WBA, δήλωσε: «Το νέο AP Wi-Fi 7 της Huawei παρουσιάζει πολλές καινοτομίες της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της έξυπνης ρύθμισης κεραιών, της δυναμικής εναλλαγής των ζωνών 5GHz και 6GHz, της εκτεταμένης υποδομής backhaul/τροφοδοσίας και των δυνατοτήτων ανίχνευσης IoT για να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις κυκλοφορίας σε πολλά σημεία επιχειρήσεων. Οι εξαιρετικές τεχνικές καινοτομίες που παρουσιάστηκαν στην εγκατάσταση Wi-Fi 7 στο Shenzhen Talent Institute μπορούν να κλιμακωθούν σε άλλα σημεία επιχειρήσεων υψηλών απαιτήσεων σε όλο τον κόσμο μέσω της παγκόσμιας παρουσίας της εταιρείας».

Η Huawei έχει ισχυρή track record στον τομέα του εταιρικού Wi-Fi και είναι σημαντικός συνεισφέρων στο Wi-Fi 4 έως το Wi-Fi 7. Στις παγκόσμιες αγορές επιχειρήσεων, τα προϊόντα AirEngine της Huawei χρησιμοποιούνται ευρέως σε χώρους εργασίας επιχειρήσεων, παραγωγή, εκπαίδευση, υγειονομική περίθαλψη, μεταφορές και άλλους τομείς. Η Huawei επικεντρώνεται πάντα στην εμπειρία, τις απαιτήσεις και τα σημεία πίεσης των πελατών για την οικοδόμηση υψηλής ποιότητας δικτύων Wi-Fi για επιχειρήσεις και έχει συγκεντρώσει βραβεία.

Το 2020, η Huawei κέρδισε για πρώτη φορά το βραβείο WBA Best Enterprise Wi-Fi Network με την συμμετοχή της “Λύση AirEngine Wi-Fi 6 για την ενεργοποίηση της ψηφιακής μετασχηματισμού των εργοστασίων παραγωγής”. Το 2022, η Huawei είχε βραβευτεί για τη ” Wi-Fi 6 Train-to-Ground Communications Solution “. Φέτος, η Huawei έλαβε ξανά αυτό το βραβείο με την υψηλής ποιότητας λύση δικτύου AirEngine Wi-Fi 7.

Η διάκριση της Huawei ως “ Best Enterprise Wi-Fi Network 2023” από την WBA είναι μια σημαντική αναγνώριση της καινοτομίας και της ηγεσίας της εταιρείας στα δίκτυα Wi-Fi. Η λύση AirEngine Wi-Fi 7 της Huawei προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα που την καθιστούν ιδανική για επιχειρήσεις που χρειάζονται υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα και ασφαλή δίκτυα Wi-Fi.

Μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα της λύση AirEngine Wi-Fi 7 της Huawei περιλαμβάνουν:

  • Εξαιρετικές επιδόσεις: Η λύση AirEngine Wi-Fi 7 της Huawei προσφέρει έως και 40 Gbps ονομαστική ταχύτητα, 2,8 φορές μεγαλύτερη από την προηγούμενη γενιά Wi-Fi 6. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υποστηρίξει εύκολα την ταυτόχρονη σύνδεση πολλών συσκευών, ακόμη και για απαιτητικές εφαρμογές όπως ροή βίντεο 8K, τηλεδιάσκεψη και παιχνίδια υψηλής ταχύτητας.
  • Εξαιρετική εμβέλεια και χωρητικότητα: Η λύση AirEngine Wi-Fi 7 της Huawei προσφέρει εμβέλεια έως και 100 μέτρα και χωρητικότητα έως και 10.000 χρήστες ανά AP. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να καλύψει εύκολα μεγάλες περιοχές και να υποστηρίξει μεγάλο αριθμό συσκευών ταυτόχρονα.
  • Εξαιρετική αξιοπιστία και ασφάλεια: Η λύση AirEngine Wi-Fi 7 της Huawei είναι σχεδιασμένη για να είναι εξαιρετικά αξιόπιστη και ασφαλής. Διαθέτει ενσωματωμένες τεχνολογίες για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των προβλημάτων, καθώς και ισχυρές δυνατότητες ασφάλειας για την προστασία των δεδομένων των χρηστών.

Η λύση AirEngine Wi-Fi 7 της Huawei είναι ιδανική για μια σειρά από επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων:

  • Επιχειρήσεις γραφείου: Η λύση AirEngine Wi-Fi 7 της Huawei μπορεί να υποστηρίξει τις ανάγκες των γραφείων υψηλής πυκνότητας, παρέχοντας εξαιρετική ταχύτητα, εμβέλεια και χωρητικότητα.
  • Επιχειρήσεις παραγωγής: Η λύση AirEngine Wi-Fi 7 της Huawei μπορεί να υποστηρίξει τις ανάγκες των επιχειρήσεων παραγωγής, παρέχοντας αξιόπιστη και ασφαλή σύνδεση για συσκευές βιομηχανικής IoT.
  • Επιχειρήσεις υγειονομικής περίθαλψης: Η λύση AirEngine Wi-Fi 7 της Huawei μπορεί να υποστηρίξει τις ανάγκες των επιχειρήσεων υγειονομικής περίθαλψης, παρέχοντας ασφαλή και αξιόπιστη σύνδεση για ασθενείς, προσωπικό και εξοπλισμό.
  • Επιχειρήσεις εκπαίδευσης: Η λύση AirEngine Wi-Fi 7 της Huawei μπορεί να υποστηρίξει τις ανάγκες των επιχειρήσεων εκπαίδευσης, παρέχοντας εξαιρετική ταχύτητα και αξιοπιστία για μαθητές, καθηγητές και εξοπλισμό.

Η λύση AirEngine Wi-Fi 7 της Huawei είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών, την παραγωγικότητα και την ασφάλεια.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις