Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Vantage Towers Greece: Ημερίδα «Be Connected, Grow Smart – Elevate your Business»

Εκδήλωση για τις καινοτόμες εφαρμογές που φέρνει το 5G σε εσωτερικούς χώρους δημόσιων υποδομών, ιδιωτικών κτιρίων και επιχειρήσεων, διοργανώνει η Vantage Towers Greece στη Θεσσαλονίκη, στις 15 Νοεμβρίου.

Η συνδεσιμότητα 5G στο εσωτερικό των κτιρίων και οι εφαρμογές της σε βιομηχανίες, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, νοσοκομεία και εμπορικά κέντρα θα βρεθούν στο επίκεντρο ημερίδας με τίτλο «Be Connected, Grow Smart – Elevate your Business» που διοργανώνει η Vantage Towers Greece στη Θεσσαλονίκη στις 15 Νοεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο The MET.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα συζητηθούν ζητήματα σχετικά με την ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών (IoT, Artificial Intelligence) και την ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών, αξιοποιώντας ταυτόχρονα τα υπάρχοντα χρηματοδοτικά εργαλεία. Επίσης, θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες μετεξέλιξης κρίσιμων τομέων της οικονομικής δραστηριότητας με στόχο να γίνουν περισσότερο παραγωγικοί και ενεργειακά αποδοτικοί, φιλικότεροι προς το περιβάλλον, με αποτελεσματική προστασία από κυβερνοεπιθέσεις και έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον πελάτη.

Κορυφαίοι φορείς και ειδικοί θα αναφερθούν σε θέματα που αφορούν στις καινοτομίες του 5G, καθώς και την αναγκαιότητά του. Ανάμεσά τους θα είναι οι: Τάσος Τζήκας, Πρόεδρος Τεχνόπολης & ΔΕΘ-Helexpo, Δρ. Ευάγγελος Μητσάκης, Υπεύθυνος Εργαστηρίου Διαχείρισης υποδομών και κυκλοφορίας στις χερσαίες μεταφορές, ΕΚΕΤΑ, Ευάγγελος Αγγελόπουλος, Co-Founder, Fuelics, Κωνσταντίνος Νάσιας, CEO, EXEO, Γεώργιος Καλανδρέας, Μέλος ΔΣ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, CEO, ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ, Αναστάσιος Γιόβας, Senior Account & BD Manager, Vantage Towers, Παύλος Περπερίδης, Senior Technical Consultant, ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ.

H δυνατότητα παρακολούθησης της εκδήλωσης είναι μόνο δια ζώσης και χωρίς κόστος. Μπορείτε να εγγραφείτε στο https://connectsmart.gr/thessaloniki-registration/

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις