Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

LG: Απέσπασε 30 βραβεία καινοτομίας CES 2024

Από τα 33 Βραβεία Καινοτομίας CES που θα λάβει η LG στη CES 2024, τα 15 έχουν απονεμηθεί σε τηλεοράσεις LG, μεταξύ των οποίων τα 12 για την LG OLED.

Η LG Electronics (LG) αναγνωρίστηκε για την τεχνολογική και σχεδιαστική υπεροχή των πιο σύγχρονων λύσεων lifestyle, κερδίζοντας περισσότερα από 30 βραβεία καινοτομίας CES® 2024 στις κατηγορίες οικιακές συσκευές, οικιακή ψυχαγωγία και B2B, συμπεριλαμβανομένων δύο κορυφαίων διακρίσεων Best of Innovation για τις τηλεοράσεις LG OLED.
Η διάκριση CES Innovation Award που απονέμεται κάθε χρόνο από την Consumer Technology Association (CTA) – τον οργανισμό πίσω από τη CES, τη μεγαλύτερη ετήσια έκθεση ηλεκτρονικών συσκευών στον κόσμο – αναγνωρίζει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες για καταναλωτές σε μια πληθώρα από κατηγορίες συσκευών και τεχνολογίας.
Από τα 33 Βραβεία Καινοτομίας CES που θα λάβει η LG στη CES 2024, τα 15 έχουν απονεμηθεί σε τηλεοράσεις LG, μεταξύ των οποίων τα 12 για την LG OLED, σηματοδοτώντας τη 12η συνεχή χρονιά που οι τηλεοράσεις της εταιρείας με τη συγκεκριμένη τεχνολογία λαμβάνουν τα Βραβεία Καινοτομίας CES. Ως ηγέτης και αρχικός δημιουργός των τηλεοράσεων OLED, η LG τελειοποιεί χρόνο με το χρόνο την καινοτόμο τεχνολογία των τηλεοράσεων υψηλής ποιότητας. Σήμερα, η LG προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα τηλεοράσεων OLED με μεγέθη οθόνης από 42 έως 97 ίντσες, καθώς και μοναδικές και καινοτόμες συσκευές OLED. Οι τηλεοράσεις LG OLED βραβεύονται από τους καταναλωτές παγκοσμίως για την εξαιρετική ποιότητα εικόνας τους, η οποία προσφέρει ζωντανά, ακριβή χρώματα, έντονες μαύρες αποχρώσεις και απεριόριστη αντίθεση.
Μεταξύ των νέων καινοτόμων προϊόντων της LG Home Entertainment τιμήθηκαν επίσης τα LG Soundbars, τα φορητά ηχεία LG XBOOM και οι εφαρμογές LG Smart TV webOS.
Τα προϊόντα της LG Home Appliance που τιμήθηκαν φέτος περιλαμβάνουν πλυντήρια και στεγνωτήρια LG SIGNATURE. Τα προϊόντα LG Business Solutions που τιμήθηκαν περιλαμβάνουν τις οθόνες LG UltraGear Gaming Monitors, LG SMART Monitor, LG gram Laptops και LG CLOi ServeBot.
Ο πλήρης κατάλογος και οι λεπτομέρειες για τους νικητές του βραβείου καινοτομίας CES 2024 της LG θα ανακοινωθούν στη CES 2024 στις 7 Ιανουαρίου.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις