Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Enterprise Greece: Στην 33η MIPIM 12-15 Μαρτίου 2024 στις Κάννες

Η Enterprise Greece έχει ήδη δρομολογήσει πλήθος ενεργειών προβολής και προώθησης του εθνικού περιπτέρου, μεταξύ των οποίων είναι η διοργάνωση συνάντησης εργασίας αλλά και εκδήλωσης δικτύωσης.

 

Με αυξημένες προσδοκίες, μετά και την επιτυχημένη προηγούμενη εθνική συμμετοχή, προσέρχεται η Ελλάδα στην 33η Mipim 2024, η οποία διεξάγεται από τις 12 μέχρι τις 15 Μαρτίου 2024 στις Κάννες, με την παρουσία σημαντικών ελληνικών εταιρειών από το οικοσύστημα ακινήτων. H Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) υποστηρίζοντας εμπράκτως τον εγχώριο κλάδο, διοργανώνει για άλλη μια χρονιά το εθνικό περίπτερο, με την προσδοκία ότι οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο.

Στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση ακινήτων, η οποία διοργανώνεται από το 1990, δίνουν το «παρών» εταιρείες του real estate και όλων των σχετικών υποκλάδων από όλο τον κόσμο, οι οποίες αναζητούν ευκαιρίες πρόσβασης σε κεφάλαια, αλλά και σε μεγάλο αριθμό αναπτυξιακών έργων παγκοσμίως, ενώ έχει καθιερωθεί ως εξαιρετική πλατφόρμα δικτύωσης με στόχο την επίτευξη συμφωνιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2023, κατά τη διάρκεια της 32ης MIPIM, η έκθεση συγκέντρωσε, για μια ακόμη χρονιά, τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου του real estate, ενώ υποδέχθηκε 22.500 επισκέπτες της διεθνούς βιομηχανίας ακινήτων, περισσότερους από 6.500 επενδυτές και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα απ’ όλο τον κόσμο, 400 και πλέον ομιλητές, καθώς επίσης και 2.500 εκθέτες από 90 χώρες.

Στο πλαίσιο οργάνωσης της εθνικής συμμετοχής στην έκθεση, η Enterprise Greece έχει ήδη δρομολογήσει πλήθος ενεργειών προβολής και προώθησης του εθνικού περιπτέρου, μεταξύ των οποίων είναι η διοργάνωση συνάντησης εργασίας αλλά και εκδήλωσης δικτύωσης. Μέσα από τις δράσεις αυτές, οι Έλληνες εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να συνάψουν σημαντικές συνεργασίες, να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις και να έρθουν σε επαφή με εταιρείες άλλων χωρών με μεγάλη επιρροή στο χώρο.

Αισιόδοξος ότι η παρουσία της Ελλάδας στην 33η MIPIM θα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Enterprise Greece, κ. Μαρίνος Γιαννόπουλος, δήλωσε: «Η παρουσία της χώρας μας στην προηγούμενη MIPIM και οι χιλιάδες επισκέπτες που πέρασαν από το εθνικό περίπτερο που οργάνωσε η Enterprise Greece, επιβεβαίωσε το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει για την Ελλάδα, η οποία πλέον μετατρέπεται σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για επενδυτές ακινήτων στην Ευρώπη, στον ξενοδοχειακό τομέα, καθώς και σε βιομηχανικά, οικιστικά και εμπορικά ακίνητα».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις