Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

HR Scale-up Summit: Corporations και Scaleups συναντιούνται για πρώτη φορά με γνώμονα το HR

Το συνέδριο διοργανώνει η Startup Pathways, με χρυσό χορηγό την Up Hellas, στις 5 Δεκεμβρίου 2023 στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΪΣ.

Ένα πρωτοποριακό συνέδριο για HR Professionals και CEOs, διοργανώνει η Startup Pathways, με χρυσό χορηγό την Up Hellas, στις 5 Δεκεμβρίου 2023 στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΪΣ. Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία για corporate και ScaleUp HR Professionals & CEOs, να ανταλλάξουν απόψεις και πρακτικές για τον κόσμο του ανθρώπινου δυναμικού.

Ο Τριαντάφυλλος Μπεργελές, Commercial Director της Up Hellas δήλωσε: “Η Up Hellas θα συμμετέχει ως Χρυσός Χορηγός στο  HR Scale-Up Summit, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της να υποστηρίζει δράσεις που αναπτύσσουν και βελτιώνουν τον εργασιακό χώρο.”

 

Στα πλαίσια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί ένα bite-size training με την χορηγία της Up Hellas, από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, Managing Director της Business Pathways, το οποίο σκοπό έχει να ενισχύσει τους HR Managers με στρατηγικές για αποτελεσματική επικοινωνία με την διοίκηση μιας εταιρείας προς εξασφάλιση budget.

 

Η Σουζάνα Θεοδωρίδου, Managing Director της Startup Pathways, δήλωσε: “Η ημερίδα θα είναι γεμάτη με ομιλίες, fireside chats & expert panels από C-level top-tier HR στελέχη και CEOs από Corporate και Scaleup οργανισμούς, όπου θα μοιραστούν γνώσεις, εμπειρίες και στρατηγικές για την αντιμετώπιση των προκλήσεων σχετικά με το ανθρώπινο δυναμικό.”

 

Η τελική ατζέντα είναι live, με ομιλητές διεθνείς προσωπικότητες με πολυετή παγκόσμια εμπειρία και με εξαιρετικά σπάνια παρουσία σε συνέδρια.

Μερικοί από αυτούς είναι η Βένια Γκεγκιου, Chief People Officer στη Viva Wallet, ο Κώστας Βαβαρούτας, Human Resources Director στη Cenergy Holdings, ο Πέτρος Κολώνιας, Human Resources Director στην Netcompany-Intrasoft, ο Κώστας Γεράρδος, CEO στο Πλαίσιο, ο Κωνσταντίνος Κίντζιος, Deputy Director στο ReGeneration, o Ανδρέας Κωνσταντίνου founder της Rethink Culture και SlashData, ο Κώστας Οικονομόπουλος co-founder της CubeRM, και πολλοί άλλοι.

 

Η Startup Pathways ειδικεύεται στην οργάνωση πρωτοποριακών event, συνεδρίων και εκπαιδεύσεων τα οποία φέρνουν σε επαφή επιχειρηματίες και στελέχη από scale-ups και corporations. Έτσι, γεφυρώνεται το χάσμα ανάμεσα στους δύο κόσμους, αναπτύσσονται ουσιαστικές σχέσεις και ενισχύεται η καινοτομία και η ανταλλαγή best practices.

Δείτε την τελική agenda στην σελίδα του HR Scaleup Summit


Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις