Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Macy’s: Ομάδα επενδυτών σχεδιάζει την εξαγορά της για 5,8 δισ. δολάρια

Οι επενδυτές πιστεύουν ότι η Macys είναι υποτιμημένη και έχουν ήδη συζητήσει την προσφορά με το διοικητικό συμβούλιο της αλυσίδας πολυκαταστημάτων τον περασμένο μήνα.

Σε εξαγορά της Macy’s Inc, της ιδιωτικής αλυσίδας πολυκαταστημάτων, σχεδιάζει να προχωρήσει ομάδα επενδυτών για 5,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal η Archouse Management και η Brigade Capital Management υπέβαλαν προσφορά ύψους 5,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να αποκτήσουν τις μετοχές της Macys έναντι 21 δολαρίων ανά μετοχή, με premium 32% ,σε σχέση με την τιμή κλεισίματος της Παρασκευής στα 17,39 δολάρια.

Οι επενδυτές πιστεύουν ότι η Macys είναι υποτιμημένη και έχουν ήδη συζητήσει την προσφορά με το διοικητικό συμβούλιο της αλυσίδας πολυκαταστημάτων τον περασμένο μήνα. Η Macys ανέφερε κέρδη έκπληξη για το τρίτο τρίμηνο ενισχύοντας στις εκτιμήσεις της για το σύνολο της χρήσης καθώς τα περιθώρια βελτιώθηκαν και τα αποθέματα μειώθηκαν, με τις μετοχές της έχουν σημειώσει άνοδο πάνω από 50% τον περασμένο μήνα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις