Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΤΟ LG Self-Ordering Kiosk ξεκλειδώνει το μέλλον των παραγγελιών 

Σε μια νέα εποχή πελατοκεντρικής καινοτομίας, το LG Self-Ordering Kiosk βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, συνδυάζοντας την τεχνολογία αιχμής με την μοναδική ευελιξία.

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει το LG Self-Ordering Kiosk (27KC3PK-C), μια υπερσύγχρονη λύση που έχει σχεδιαστεί για να αναβαθμίζει την εμπειρία των πελατών και να βελτιώνει τη λειτουργία των εστιατορίων γρήγορης εξυπηρέτησης, των χώρων υποδοχής, των λόμπι ξενοδοχείων και των καταστημάτων λιανικής πώλησης.
Το LG Self-Ordering Kiosk διαθέτει μια άνετη οθόνη 27 ιντσών με φωτεινότητα 300 nits, εξασφαλίζοντας κρυστάλλινες εικόνες και βίντεο των προϊόντων για τους πελάτες καθώς κάνουν τις παραγγελίες τους. Εξοπλισμένο με in-cell touch τεχνολογία, κάθε πάτημα καταχωρείται με ακρίβεια, εξασφαλίζοντας μια άψογη διαδικασία παραγγελίας κάθε φορά.
Πρόκειται για μια πρωτοποριακή τεχνολογία που δεν αφορά µόνο τα εστιατόρια, αλλά προσαρμόζεται άψογα σε διάφορα περιβάλλοντα, χρησιμεύοντας ως σύστημα check-in σε λόμπι ξενοδοχείων ή ως αυτόματο ταμείο σε καταστήματα λιανικής πώλησης. Παράλληλα, με λειτουργικό σύστημα Windows 10 IoT Enterprise, το LG Self-Ordering Kiosk ενσωματώνεται εύκολα στις υπάρχουσες υποδομές, απλοποιώντας τη διαχείριση και τη συμβατότητα με ένα ευρύ φάσμα hardware και software.
Η βελτιωμένη εξυπηρέτηση των πελατών αποτελεί βασικό πλεονέκτημα, παρέχοντας ένα οπτικά ελκυστικό, φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον που βελτιώνει τη συνολική εμπειρία παραγγελίας. Επιτυγχάνεται αυξημένη επιχειρησιακή αποδοτικότητα με τον εκσυγχρονισμό των διαδικασιών, τη μείωση των χρόνων αναμονής και την ανακατανομή του προσωπικού σε καθήκοντα που απευθύνονται περισσότερο στους πελάτες. Η μεγαλύτερη ακρίβεια στις παραγγελίες είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα, ελαχιστοποιώντας τα λάθη με ένα πλήρως οπτικοποιημένο μενού και μια εύχρηστη touch επιφάνεια εργασίας.
Τέλος, υποστηρίζοντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των barcodes, των κωδικών QR, των καρτών IC chip και των καρτών MST, το LG Self-Ordering Kiosk παρέχει μια βολική και ασφαλή εμπειρία πληρωμής.
Η LG παραμένει προσηλωμένη στην παροχή λύσεων που προσφέρουν απρόσκοπτη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών και λειτουργική αποδοτικότητα. Σε μια νέα εποχή πελατοκεντρικής καινοτομίας, το LG Self-Ordering Kiosk βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, συνδυάζοντας την τεχνολογία αιχμής με την μοναδική ευελιξία.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις