Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Τα πάντα για το IRIS, αλλά και ένα «ταξίδι» στην όμορφη Κύπρο στο νέο επεισόδιο!

Το fintech app που έχει αλλάξει τις ζωές μας, ο αθλητικός τουρισμός, αλλά και η Startup που «εγγυάται» την ασφάλεια των τροφίμων μας στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού «ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ» αυτό το Σάββατο και σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30 στο ONE CHANNEL

Σίγουρα όλοι έχουμε ακούσει και ίσως οι περισσότεροι από εμάς ήδη χρησιμοποιούμε το IRIS, την υπηρεσία που έχει κάνει την άμεση μεταφορά χρημάτων από το κινητό «παιχνιδάκι». Στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού «ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ», αυτό το Σάββατο και σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30 στο ONE CHANNEL με  παρουσιαστή τον Γιάννη Διονάτο θα μάθουμε λοιπόν τα πάντα για την fintech εφαρμογή που έχει αλλάξει τις ζωές μας. Ακόμα, θα «ταξιδέψουμε» μέχρι την όμορφη Κύπρο και εκεί θα δούμε μια εταιρεία που προσφέρει λύσεις που σίγουρα όλοι χρειαζόμαστε. Συγχρόνως, θα γνωρίσουμε μια εταιρεία που στοχεύει σε μια αγορά που το 2030 θα φτάσει τα 1 τρισ. δολάρια.

Η πρώτη μας καλεσμένη θα είναι η Σταυρούλα Καμπουρίδου, CEO της ΔΙΑΣ Α.Ε., της εταιρείας που έφερε το IRIS στις ζωές μας. Ωστόσο, η ιστορία της ΔΙΑΣ στον ελληνικό επιχειρείν είναι μεγάλη καθώς πρόκειται για την πρώτη fintech που ιδρύθηκε στη χώρα μας πριν από 33 χρόνια, γεγονός που καταδεικνύεται από την πληθώρα προϊόντων, υπηρεσιών και εφαρμογών που έχει αναπτύξει και συνεχίσει και συνεχίσει να αναπτύσσει. Την ιστορία αυτή λοιπόν θα μας διηγηθεί η κ. Καμπουρίδου, η οποία παράλληλα θα μας αποκαλύψει τι μέλλει γενέσθαι για τις ψηφιακές πληρωμές.

Στη συνέχεια του επεισοδίου θα μεταφερθούμε στον κόσμο του αθλητικού τουρισμού, της ευεξίας και της αναψυχής καθώς θα γνωρίσουμε τον Άγγελο Σωφρόνη, Founder της Fitness In Greece. H Startup του κ. Σωφρόνη διοργανώνει Fitness & Team Building Retreats τόσο σε B2C όσο και σε B2B επίπεδο. Την ίδια ώρα, η εταιρεία διαθέτει μια σύγχρονη δημιουργική ομάδα που αποτελείται από προπονητές, καθηγητές φυσικής αγωγής, business coaches, συμβούλους επιχειρήσεων, οικονομολόγους και Tour Operators.

Ο τελευταίος μας καλεσμένος θα είναι ο Κωνσταντίνος Λοΐζου, CEO και Founder της Embio Diagnostics, της Κυπριακής Startup που «εγγυάται» την ασφάλεια των τροφίμων μας. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία σχεδιάζει και αναπτύσσει καινοτόμες συσκευές με βάση έναν εξελιγμένο βιοαισθητήρα για ταχεία διάγνωση στον τομέα της ασφάλειας των τροφίμων, των δοκιμών ποιότητας του αέρα και της περιβαλλοντικής έρευνας.

 

«ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE Channel
Και κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 11:30
Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις