Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ανακοινώθηκαν τα νέα Swatch smartwatches

O ελβετικός όμιλος κατασκευής ρολογιών Swatch δεν σκόπευε να ασχοληθεί με την αγορά των smartwatches – αυτό γνωρίζαμε μέχρι χθες. Όμως ο Nick Hayek – διευθύνων σύμβουλος της Swatch – μας διέψευσε.

Μιλώντας στην Wall Street Journal, ανακοίνωσε μία νέα σειρά “έξυπνων” ρολογιών από τα οποία 20.000 τεμάχια βρίσκονται ήδη σε διαθέσιμο στοκ και θα διατεθούν αρχικά στις ΗΠΑ, την Κίνα και την Ελβετία.

Το πρώτο μοντέλο της σειράς θα ονομάζεται Zero Touch Two και θα είναι ο «εξελιγμένος» διάδοχος του Zero Touch One, ενός συνηθισμένου fitness-tracker με LCD οθόνη που παρουσιάστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Το νέο ρολόι θα μπορεί να εκτελέσει ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω NFC, θα συνεργάζεται με ηλεκτρονικές κλειδαριές, θα διαθέτει διεπαφή Bluetooth για τη λήψη ειδοποιήσεων και σύμφωνα με τον Hayek, δεν θα χρειάζεται φόρτιση – χάρη σε μία νέα επαναστατική τεχνολογία της Swatch.

«Tο Apple Watch είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι αλλά σίγουρα δεν είναι ένα επαναστατικό προϊόν», δήλωσε ο CEO της ελβετικής κατασκευάστριας.

Το Zero Touch Two – συμβατό με iOS και Android συσκευές – θα παρουσιαστεί επίσημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, στο Ρίο ντε Τζανέιρο

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις