Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Movingdoors: Η Κυπριακή proptech startup “σήκωσε” πάνω από 1 εκατ. ευρώ και επεκτείνεται στο Ντουμπάι

Η χρηματοδότηση σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στα σχέδια ανάπτυξης και στρατηγικής επέκτασης  της εταιρείας και της εισόδου στην αγορά του Ντουμπάι.

Η Movingdoors, η Κυπριακή proptech startup, ανακοίνωσε την επιτυχή ολοκλήρωση του πρόσφατου seed γύρου χρηματοδότησης ύψους 1,163 εκατομμυρίων ευρώ με την υποστήριξη των Uni.fund, Genesis Ventures και Venteri Capital.

Η Movingdoors προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κατοικιών υψηλών προδιαγραφών, σε συνδυασμό με ευέλικτους όρους κράτησης, που επιτρέπουν στους πελάτες να κινούνται ελεύθερα ενώ παράλληλα νιώθουν ότι είναι στο σπίτι τους. Οι online υπηρεσίες της είναι φιλικές προς τον χρήστη και τα αιτήματα διαχειρίζονται άμεσα και εύκολα.

Έχει εδραιώσει μια ισχυρή παρουσία στην Κύπρο, με ένα χαρτοφυλάκιο 230 διαμερισμάτων, προσφέροντας ευέλικτες επιλογές κράτησης για διάρκεια ενός μήνα ή περισσότερο. Η χρηματοδότηση σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στα σχέδια ανάπτυξης και στρατηγικής επέκτασης  της εταιρείας και της εισόδου της στην αγορά του Ντουμπάι.

Βασικοί στόχοι της εταιρείας είναι η ενίσχυση της θέσης της στην Κύπρο και η έναρξη των δραστηριοτήτων στο Ντουμπάι. Επίσης, η παροχή 300 διαμερισμάτων στο Ντουμπάι μέχρι το τέλος του 2024, με έναρξη λειτουργίας στις αρχές του 2024. Στο πλαίσιο της επέκτασης, σχεδιάζει να ενισχύσει τις διαδικτυακές της λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της κυκλοφορίας μιας ειδικής εφαρμογής για τη βελτίωση της διαχείρισης κρατήσεων και αλληλεπίδρασης πελατών.

Η επέκταση στο Ντουμπάι είναι ένα στρατηγικό βήμα, φέρνοντας τις τεχνολογικές λύσεις διαμονής της σε μια νέα αγορά, διατηρώντας την εστίαση στις πελατοκεντρικές υπηρεσίες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις