Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Flexfin: Η Fintech Startup ξεπέρασε τα 200 εκατ. ευρώ τζίρο σε χρηματοδοτημένα τιμολόγια

Η  επίτευξη ενός ακόμη σημαντικού ορόσημου στην ανάπτυξη της εταιρείας επαληθεύει  την προσήλωσή της στη στήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μέσω των υπηρεσιών  factoring που προσφέρει. Καταδεικνύει επίσης τις μεγάλες δυνατότητες της στη  διαχείριση των επιχειρηματικών απαιτήσεων, μέσω των τεχνολογικών εφαρμογών  που έχει αναπτύξει. 

Η Flexfin, η πρώτη ανεξάρτητη εταιρεία factoring στην Ελλάδα, ξεπέρασε τα 200 εκατομμύρια ευρώ τζίρο σε χρηματοδοτημένα τιμολόγια από την ίδρυσή της. Η  επίτευξη ενός ακόμη σημαντικού ορόσημου στην ανάπτυξη της εταιρείας επαληθεύει  την προσήλωσή της στη στήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μέσω των υπηρεσιών  factoring που προσφέρει. Καταδεικνύει επίσης τις μεγάλες δυνατότητες της στη  διαχείριση των επιχειρηματικών απαιτήσεων, μέσω των τεχνολογικών εφαρμογών  που έχει αναπτύξει. 

Ο κ. Δημήτρης Βρανόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Flexfin MAE, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στηρίζουμε όλο και περισσότερες  επιχειρήσεις, καλύπτοντας τα εμπορικά πιστωτικά τους ανοίγματα. Πέρσι τέτοια εποχή  ανακοινώναμε την υπέρβαση των 100 εκατομμυρίων ευρώ σε τζίρο χρηματοδοτημένων  τιμολογίων, μετά από 3 χρόνια λειτουργίας. Τα επόμενα 100 εκατομμύρια επιτεύχθηκαν σε  λιγότερο από ένα έτος. Με πυξίδα τις ανάγκες των πελατών μας και όχημά μας την  τεχνολογία, ευελπιστούμε στην περαιτέρω ενίσχυση του ρυθμού ανάπτυξης του  χαρτοφυλακίου μας». 

Ποια είναι η Flexfin

Η Flexfin, η Fintech Startup, είναι ένα πρωτοπόρο χρηματοδοτικό ίδρυμα το οποίο παρέχει  καινοτόμες υπηρεσίες factoring, διαχείρισης και προεξόφλησης επιχειρηματικών  απαιτήσεων,και είναι η μόνη εταιρεία factoring που έχει αδειοδοτηθεί και εποπτεύεται από την Τράπεζα της Ελλάδος. Ιδρύθηκε το 2018 με σκοπό να καλύψει ένα σημαντικό χρηματοδοτικό  κενό στην ελληνική αγορά. Μέσω της προεξόφλησης τιμολογίων και επιταγών  ενισχύει τη ρευστότητα των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων που πωλούν  προϊόντα ή προσφέρουν υπηρεσίες με πίστωση, επιταχύνοντας την ανάπτυξή τους.  Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, Flip (Flexible  Invoice Platform), που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την ομάδα της Flexfin οι  καθημερινές συναλλαγές ολοκληρώνονται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις