Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Microsoft φέρνει παιχνίδια του Xbox στο PS5 και το Switch

Τα Hi-Fi Rush και Pentiment είναι πρώτα, με το Sea of Thieves να έρχεται σε πλατφόρμες εκτός Xbox στα τέλη του 2024. 

Οι φήμες, ότι η  Microsoft αναμένεται να φέρει παιχνίδια Xbox στο PS5 και στο Nintendo Switch, κυκλοφορούν εδώ και μήνες, αλλά πηγές λένε στο The Verge ότι είναι έτοιμη να κάνει την κίνηση, ξεκινώντας με το Hi-Fi Rush και το Pentiment.

Πηγές εξοικειωμένες με τα σχέδια της Microsoft λένε στο The Verge ότι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει έναν “επιλεγμένο αριθμό παιχνιδιών Xbox στο PS5 και το Nintendo Switch”. Τα Hi-Fi Rush και Pentiment είναι πρώτα, με το Sea of Thieves να έρχεται σε πλατφόρμες εκτός Xbox στα τέλη του 2024.

Το επίσημο Xbox Podcast, που θα μεταδοθεί ζωντανά, θα περιλαμβάνει τον επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, την πρόεδρο του Xbox, Sarah Bond και τον Matt Booty, πρόεδρο του Game Content and Studios.

Με τη Microsoft να παραδέχεται δημοσίως ότι έχασε τον “πολέμο” για τις κονσόλες, η μετακίνηση first-party παιχνιδιών σε άλλες πλατφόρμες θα της δώσει την ευκαιρία να αυξήσει τα έσοδα από παιχνίδια. Εξάλλου, η Microsoft έχει ήδη πει ότι θέλει το Game Pass στις κονσόλες PlayStation και Nintendo.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, έχουν προκύψει φήμες για πολλά νέα πιθανά έργα υλικού από τη Microsoft, συμπεριλαμβανομένης μιας φορητής κονσόλας που θα  επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια μέσω του Xbox Game Pass από το cloud χωρίς την ανάγκη οικιακής κονσόλας ή υπολογιστή.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις