Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Causaly Copilot: Ένα εργαλείο GenAI στην υπηρεσία της βιοϊατρικής

Συνεχώς δοκιμάζεται και αξιολογείται ώστε να πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας για επιστημονική έρευνα και ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε εταιρικά περιβάλλοντα.

Η Causaly, δημιουργός λογισμικού που επιτρέπει σε ερευνητές να αναζητήσουν πληροφορίες μέσα σε τεράστιους όγκους δεδομένων στον χώρο της βιοϊατρικής και να επιταχύνουν την ανακάλυψη νέων θεραπειών, παρουσιάζει το Causaly Copilot.
Το Causaly Copilot δημιουργεί περιλήψεις αποτελεσμάτων και δημιουργεί βασικά ευρήματα από τα κορυφαία άρθρα του ερωτήματος αναζήτησης και παρέχει απαντήσεις που μπορείτε να εμπιστευτείτε με παραπομπές πηγής για πλήρη ιχνηλασιμότητα. Παράλληλα δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσετε μια βιοϊατρική ερώτηση μέσω της Αναζήτησης Φυσικής Γλώσσας.

 

Συνδυάζει τη δύναμη του υπερσύγχρονου γραφήματος βιοϊατρικής γνώσης της εταιρείας με πρωτοποριακά γενετικά μοντέλα AI για να δημιουργήσει το πρώτο Copilot παραγωγής που κατασκευάστηκε για τις βιοεπιστήμες. Συνεχώς δοκιμάζεται και αξιολογείται ώστε να πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας για επιστημονική έρευνα και ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε εταιρικά περιβάλλοντα.

Διαθέτει ενσωματωμένες διασφαλίσεις και δικλείδες ασφαλείας κατά των ψευδαισθήσεων για ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα. Επίσης, αναφορές και ενσωματωμένες παραπομπές για πλήρη διαφάνεια και επαληθευσιμότητα.

Περιλαμβάνει επιστημονικά δεδομένα στον εκτεταμένο ιστό δεδομένων της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, κλινικών δοκιμών, γενετικών δεδομένων και άλλων. Δυνατότητα ανάπτυξης στα προσωπικά δεδομένα για ξεκλείδωμα ιδιόκτητων πληροφοριών και δυνατότητα εντοπισμού δεδομένων.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις