Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η TractorGPS και η Οικοανάπτυξη ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η TractorGPS μαζί με την Οικοανάπτυξη προσφέρει από σήμερα την νέα υπηρεσία συμβουλευτικής στην λίπανση

Η TractorGPS, με αντικείμενο και πρωτεύοντα στόχο για πάνω από 10 χρόνια την παροχή πραγματικών και ολοκληρωμένων λύσεων Γεωργίας Ακριβείας, ενοποιεί τις δυνάμεις της με την εταιρία παροχής ψηφιακών αγροτικών υπηρεσιών Οικοανάπτυξη.

«Είναι μεγάλη μας χαρά να ανακοινώσουμε και επίσημα την συνεργασία μας με την Οικοανάπτυξη, μια  συνεργασία που βασίζεται σε κοινές αξίες και ένα όραμα για την καθιέρωση ολοκληρωμένων λύσεων στην γεωργία ακριβείας», αναφέρει σε ανακοίνωση της η TractorGPS.

Με γνώμονα αυτές τις αξίες και την ολόπλευρη και ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου αγρότη, η TractorGPS μαζί με την Οικοανάπτυξη προσφέρει από σήμερα την νέα υπηρεσία συμβουλευτικής στην λίπανση, αξιοποιώντας την 10+ χρόνια εξειδικευμένης εμπειρίας της TractorGPS στην γεωργία ακριβείας και φιλοδοξώντας να παρέχει στον σύγχρονο αγρότη την γνώση και την εμπειρία που χρειάζεται.

Η νέα υπηρεσία γεωργία ακριβείας εστιάζει στην εξαγωγή πραγματικών δεδομένων από το χωράφι και στην δημιουργία χαρτών λίπανσης, που βοηθούν τον σύγχρονο αγρότη στην διευκόλυνση των αγροτικών εργασιών του και στον εξορθολογισμό της διαχείρισης του γεωργικών του εκμεταλλεύσεων.

Μέσω της νέας, ελπιδοφόρας συνεργασίας TractorGPS – Οικοανάπτυξη συνδυάζεται  για πρώτη φορά η μακρόχρονη -πάνω από 10 χρόνια- εμπειρία στην γεωργία ακριβείας της TractorGPS με την ψηφιακή υπηρεσία δημιουργίας χαρτών λίπανσης της Οικοανάπτυξης, προσφέροντας στον σύγχρονο αγρότη λειτουργική και αποτελεσματική εφαρμογή των χαρτών λίπανσης στο χωράφι, σε όλα τα στάδια εφαρμογής από τον σχεδιασμό, την μεταφορά στο gps, την παραμετροποίηση έως και την τελική εφαρμογή στο χωράφι.

Ο CEO της TractorGPS, Αριστόδημος Ζαμίδης, σχολίασε: «Με αυτή την συνεργασία στόχος μας είναι η βελτίωση της συνολικής διαχείρισης λίπανσης των αγροτεμαχίων μέσω των ψηφιακών χαρτών λίπανσης εύκολα, απροβλημάτιστα και αξιόπιστα για τον παραγωγό. Για την επίτευξη του στόχου είναι απαραίτητη μια σύμπραξη που συνενώνει την γεωπονική ανάλυση και συμβουλευτική με τα ψηφιακά μέσα όπως οι οθόνες GPS αλλά και την τελική εφαρμογή τους με τα αγροτικά μηχανήματα όπως ψεκαστικά και λιπασματοδιανομείς».

Η TractorGPS συνεχίζει να βρίσκεται και παραμένει δίπλα στον Έλληνα αγρότη, προσφέροντας ένα εκλεκτό χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών που ακολουθεί τις τρέχουσες τάσεις στην ψηφιακή γεωργία και αγροτεχνολογία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις