Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Apple λανσάρει τα νέα MacBook Air με ταχύτερα M3 chips – Πόσο κοστίζουν

Τα αναβαθμισμένα μοντέλα προσφέρουν διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 18 ώρες

Η Apple λάνσαρε τα νέα μοντέλα MacBook Air με οθόνες 13 ιντσών και 15 ιντσών, καθώς και το δικό της chip M3.

Τα δύο αναβαθμισμένα μοντέλα MacBook Air προσφέρουν διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 18 ώρες, πιο ευκρινείς κάμερες web 1080p, ενώ είναι εξοπλισμένα με WiFi 6E για υψηλότερες ταχύτητες internet.Επίσης, διαθέτουν συστοιχία τριών μικροφώνων για καλύτερη ευκρίνεια φωνής στις κλήσεις.

Ο σχεδιασμός των νέων μοντέλων παραμένει ίδιος, ενώ το chip M3 επιτρέπει στους χρήστες να προσθέσουν έως και δύο εξωτερικές οθόνες.

Υπενθυμίζουμε ότι η Apple είχε παρουσιάσει το chip M3 για πρώτη φορά τον Οκτώβριο όταν κυκλοφόρησε τις εκδόσεις του για τον επιτραπέζιο υπολογιστή iMac και τους φορητούς υπολογιστές MacBook Pro.

Το chip M3 καθιστά τα νέα MacBook Air έως και 60% ταχύτερα σε σχέση με αυτά με το M1 chip και 13% ισχυρότερα σε σχέση με αυτά το Intel chip. Επίσης, διαθέτουν αναβαθμισμένη Neural Engine, η οποία σύμφωνα με την Apple τα καθιστά τα «ισχυρότερα laptops ευρείας κατανάλωσης για ΑΙ».

Οι προ παραγγελίες για τα MacBook Air θα ξεκινήσουν στις 8 Μαρτίου, με τα νέα μοντέλα να είναι διαθέσιμα σε χρωματικές επιλογές midnight, starlight, silver και space gray. Οι τιμές τους ξεκινούν από τα 1.099 δολάρια για το μοντέλο των 13 ιντσών και 1.299 δολάρια για το μοντέλο των 15 ιντσών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις