Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι αιτήσεις για τo πρόγραμμα επιτάχυνσης StartSmart SEE 2024 ξεκίνησαν

Καθοδηγούμενοι από ειδικούς, μέντορες, πρακτικά εργαστήρια και ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα σπουδών που έχει ελεγχθεί από το MIT, οι startups θα εξοπλιστούν με τα εργαλεία και τις γνώσεις που απαιτούνται για να αναπτυχθούν.

Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα επιτάχυνσης StartSmart SEE 2024 άνοιξαν. Οι νεοσύστατες εταιρείες τεχνολογίας πρώιμου σταδίου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους, με στόχο να κάνουν το επόμενο βήμα και οδηγηθούν στην ανάπτυξη.

Επιλεγμένες νεοσύστατες επιχειρήσεις θα συμμετάσχουν σε ένα μετασχηματιστικό ταξίδι διάρκειας 3 μηνών. Θα λάβουν καθοδήγηση από ειδικούς, μέντορες, πρακτικά εργαστήρια και ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα σπουδών που έχει ελεγχθεί από το MIT, ώστε οι startups να εξοπλιστούν με τα εργαλεία και τις γνώσεις που απαιτούνται για να αναπτυχθούν.

Στις 14 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ένα ζωντανό διαδικτυακό σεμινάριο ερωτήσεων και απαντήσεων, όπου θα δοθούν πληροφορίες σχετικά με τον επιταχυντή StartSmart SEE.

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν οι Paul Cheek, εκτελεστικός διευθυντής Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship, ανώτερο λέκτορα στο MIT Sloan και τον διάσημο συγγραφέα πίσω από το “Disciplined Entrepreneurship: Startup Tactics.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις