Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Blueground: Επεκτείνεται στην Ταϊλάνδη, μέσω συμφωνίας franchise με την Chic Republic

Τα πρώτα διαμερίσματα θα είναι διαθέσιμα για τους διεθνείς εταιρικούς ταξιδιώτες στην Μπανγκόκ από τα μέσα του 2024.

Η Blueground προχώρησε σε συμφωνία με την Chic Republic Public Company Limited, για αποκλειστικό δικαίωμα δικαιοχρησίας (franchising), για τη λειτουργία διαμερισμάτων Blueground στην Ταϊλάνδη.

Η Blueground Thailand στοχεύει να διαχειρίζεται 3.000 επιπλωμένα διαμερίσματα υψηλής ποιότητας, για ενοικιάσεις ευέλικτης χρονικής διάρκειας, σε τέσσερις πόλεις της Ταϊλάνδης.

Πρόκειται για τη δεύτερη συμφωνία της Blueground, μετά τη συμφωνία με τη Mitsubishi Estate για τη δημιουργία της Blueground Japan.

Η συμφωνία των δύο εταιρειών βασίζεται στην τεχνογνωσία της Blueground στην εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών και στη γνώση της τοπικής αγοράς από την Chic Republic, η οποία εξειδικεύεται στην εμπορία και διανομή επίπλων και προϊόντων διακόσμησης.

Τα πρώτα διαμερίσματα θα είναι διαθέσιμα για τους διεθνείς εταιρικούς ταξιδιώτες στην Μπανγκόκ από τα μέσα του 2024.

Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επέκτασή μας στην Ταϊλάνδη, μία δυναμική αγορά που ευθυγραμμίζεται με την αποστολή της Blueground να επαναπροσδιορίσει τον σύγχρονο τρόπο διαβίωσης σε όλο τον κόσμο.“, δήλωσε ο Χρήστος Μισαηλίδης, Chief Sales & Chief Strategic Partnerships Officer, Blueground.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις