Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Skroutz: Express παράδοση και το Σάββατο για αγορές σε όλη την Αττική

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Πέμπτη στις 15:00 έως Παρασκευή στις 15:00 με Express Παράδοση για Αττική, θα παραδίδονται το Σάββατο, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Το Skroutz, το #1 marketplace στην Ελλάδα, επεκτείνει την υπηρεσία Express Παράδοση, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να παραλάβουν το Σάββατο τις παραγγελίες που έχουν καταχωρήσει μέχρι την Παρασκευή στις 15:00. Πρόκειται για μία εξέλιξη της υπηρεσίας που έχει στόχο την ακόμα καλύτερη αγοραστική εμπειρία, πάντα με την ασφάλεια και αξιοπιστία των αγορών μέσω Skroutz.
Πιο συγκεκριμένα, οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Πέμπτη στις 15:00 έως Παρασκευή στις 15:00 με Express Παράδοση για Αττική, θα παραδίδονται το Σάββατο, χωρίς επιπλέον χρέωση. Επιπλέον, όσες παραγγελίες με Express Παράδοση γίνονται στο διάστημα μεταξύ 14:00 και 15:00, θα παραδίδονται σε όλη την Ελλάδα την επόμενη ημέρα, αντί για τη μεθεπόμενη ημέρα όπως ίσχυε μέχρι τώρα.  Ενώ οι παραγγελίες που γίνονται από Παρασκευή στις 15:00 έως Σάββατο στις 11:00 από επιλεγμένους merchants, θα παραδίδονται τη Δευτέρα, αντί για Τρίτη (για παραδόσεις εντός Αττικής).
Το Skroutz συνεχίζει να διευρύνει τις διαθέσιμες υπηρεσίες που παρέχει για να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, παρέχοντας μία άψογη αγοραστική εμπειρία. Η υπηρεσία Express Παράδοση του Skroutz έχει εξυπηρετήσει το καταναλωτικό κοινό, καθώς από την αρχή της υπηρεσίας πάνω από το 15% των παραγγελιών ήταν με express παραδόσεις, ενώ το 10% αυτών  έχουν γίνει σε Skroutz Point.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις