Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο Leonardo DiCaprio επενδύει στην “πράσινη” εταιρεία SolarMente

Ο DiCaprio έχει επενδύσει σε διάφορες πράσινες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των AllBirds, Beyond Meat και Cruz Foam.

 

Στην ισπανική εταιρεία καθαρής τεχνολογίας SolarMente επενδύει ο Leonardo DiCaprio. Ενώ οι λεπτομέρειες της επένδυσης δεν έχουν αποκαλυφθεί, η εταιρεία έχει συγκεντρώσει πάνω από 57,4 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση.

Η SolarMente, που ιδρύθηκε το 2020, προωθεί την προσβάσιμη, απλή και ευέλικτη ηλιακή ενέργεια μέσω του μοναδικού μοντέλου συνδρομής της για φωτοβολταϊκή ιδιοκατανάλωση.

Αντί για ένα μεγάλο αρχικό κόστος, η SolarMente προσφέρει ένα μοναδικό μοντέλο συνδρομής που εξαλείφει το πιο σημαντικό εμπόδιο για φωτοβολταϊκή ιδιοκατανάλωση, την αρχική οικονομική επένδυση.

Η μηνιαία συνδρομή δεν απαιτεί προκαταβολικά έξοδα ή κρυφές χρεώσεις και περιλαμβάνει εγκατάσταση, συντήρηση και ασφάλιση.

Επιπλέον, η συνδρομή επιτρέπει να παράγετε, να αποθηκεύετε, ακόμη και να πουλάτε την ανανεώσιμη ενέργειά σας, μειώνοντας αμέσως τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και μεγιστοποιώντας την εξοικονόμηση ενέργειας.

Η εταιρεία ξεκίνησε πρόσφατα μια υπηρεσία εικονικής μπαταρίας που επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν την πλεονάζουσα ηλιακή ενέργεια για μελλοντική χρήση ή να την μοιράζονται με άλλα σπίτια ή επιχειρήσεις, μεγιστοποιώντας περαιτέρω την απόδοση και την εξοικονόμηση κόστους.

Προαιρετικά πρόσθετα όπως μπαταρίες, σταθμοί φόρτισης EV και συστήματα αντλιών θερμότητας είναι διαθέσιμα.

Ο DiCaprio έχει επενδύσει σε διάφορες πράσινες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των AllBirds, Beyond Meat και Cruz Foam.

Αργότερα φέτος, η SolarMente σχεδιάζει να ξεκινήσει ένα σύστημα διαχείρισης ενέργειας για την αυτοματοποίηση της αγοράς, πώλησης και αποθήκευσης ενέργειας με βάση τις τιμές της αγοράς.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις