Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Deree Business Week 2024: Ο ετήσιος θεσμός που ενώνει τον επιχειρηματικό και τον ακαδημαϊκό κόσμο

Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 22 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Deree – The American College of Greece στην Αγία Παρασκευή

Mε τίτλο «Leading Boldly» γιορτάζει την εικοστή επέτειο του το φετινό ανοιχτό forum Deree Business Week, το οποίο θα εστιάσει στις ιστορίες ανθρώπων, εταιρειών και οργανισμών καθώς και στις στρατηγικές και τις ενέργειές τους για να «Καθοδηγήσουν Με Τόλμη» τους εαυτούς τους καθώς και τους οργανισμούς τους. Η εν λόγω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 22 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Deree – The American College of Greece, στην Αγία Παρασκευή (Γραβιάς 6, Αγ. Παρασκευή).

H τετραήμερη εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό. Απώτερος στόχος του πολυετούς θεσμού είναι να ενισχύσει τους δεσμούς μεταξύ του επιχειρηματικού και του ακαδημαϊκού κόσμου, δημιουργώντας το πλαίσιο για έναν γόνιμο διάλογο ανάμεσα στους σπουδαστές και στις σπουδάστριες, τους αποφοίτους του Deree και το κοινό, με διαπρεπείς εκπροσώπους και επαγγελματίες του διεθνούς αλλά και του ελληνικού επιχειρείν.

To Deree Business Week παρακολουθεί και καταγράφει τις τάσεις και τις εξελίξεις στον επιχειρηματικό κόσμο εντός και εκτός Ελλάδας, μετουσιώνοντας τα εκάστοτε συμπεράσματα σε όφελος για τους φοιτητές και φοιτήτριες και τους επιχειρηματίες του αύριο. Αξίζει να σημειωθεί πως το φετινό ετήσιο forum θα τιμήσουν με την παρουσία τους μερικοί από τους πιο αξιόλογους ακαδημαϊκούς και επιχειρηματίες, οι οποίοι θα δώσουν συμβουλευτικές ομιλίες προσφέροντας έμπνευση και βοήθεια σε νέους και νέες να εξελίξουν τις ιδέες τους και να τις υλοποιήσουν αποτελεσματικά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα και για να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να ανατρέξετε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις