Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H CaptainBook επεκτείνεται Ιταλία, Γαλλία και Κροατία

Η CaptainBook.io, η Startup με έδρα την Νάξο, προσφέρει ένα κορυφαίο σύστημα διαχείρισης online κρατήσεων και επεκτείνεται στην ευρωπαϊκή αγορά σκαφών, με στρατηγική εστίαση στην Ιταλία, τη Γαλλία και την Κροατία. Αυτή η κίνηση σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για την CaptainBook.io, καθώς στοχεύει να φέρει την μηχανή κρατήσεών της σε μερικές από τις πιο περιζήτητες περιοχές σκαφών στον κόσμο.

Η Ιταλία, η Γαλλία και η Κροατία φημίζονται για τις εκπληκτικές ακτές τους, την πλούσια ναυτική κληρονομιά και τις πολυσύχναστες τουριστικές περιοχές τους. Η επέκταση της CaptainBook.io σε αυτές τις αγορές καθοδηγείται από ένα όραμα να ξεκλειδώσει νέες ευκαιρίες τόσο για τους τοπικούς φορείς εκμετάλλευσης σκαφών όσο και για τους διεθνείς ταξιδιώτες, προωθώντας την ανάπτυξη και την καινοτομία στην ευρωπαϊκή βιομηχανία σκαφών σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας.

«Η αποστολή μας στην CaptainBook.io ήταν πάντα να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να βελτιστοποιήσουν τις δραστηριότητές τους», δήλωσε ο Jerome Bajou, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της CaptainBook.io. «Φέρνοντας την πλατφόρμα μας στην Ιταλία, τη Γαλλία και την Κροατία, δεν επεκτείνουμε μόνο την εμβέλειά μας – συνδέουμε επίσης πολιτισμούς, κοινότητες και άτομα μέσω της αγάπης μας για τη θάλασσα».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις